Şimdi Ara

John Wick: Chapter 5 (202?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adam açıklama yapmıştı. 4. filmde çok zorlandım diye. Belki 5 te olmaz bile.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Çekimleri başlıyormuş. Olacakmış. Ams muhtemelen son John Wick filmi olur. Artık cidden şeyi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keanu Reeves'e, 'John Wick 5' filmini çekmek isteyip istemediği soruldu.

“Asla asla deme. Kalbim istiyor ama dizlerim yapamayacağımı söylüyor.”

John Wick: Chapter 5 (202?)
  • Çok akla yatan bir senaryo ile gelmedikleri sürece çekmezler diye tahmin ediyorum ama 4. Filmde çok açık uçlu kaldı gibi, sonda biraz daha veda filmine uygun sahneler olsaydı kesin çekmezler derdim

• 5. film olacağını sanmıyorum.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bence dublör, AI ve CGI ile bu filmi rahat çekerler ama tabii o zaman da JW'e ne kadar Keanu reyiz diyebiliriz tartışılır. Ama aksiyon sahne kısımları böyle hilelerle halledilebilir. Koy dublörün kafaya Keanu reyizin yüzünü yardır. CGI ve AI almış başını gitmiş zaten. John Wick: Chapter 5 (202?) 

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Dördüncüde aslında seri fena bitmedi. Hatta dördüncü film serinin en iyi halkası veya en azından halkalarından birisi olabilir. Bence orada bırakmalılardı ama tabii gişe vs başarısı çok tatlı gelmiştir. Şu devirde sinemada böyle altın yumurtlayan tavuk bulmak yapımcılar için kolay değil. Seriyi bitirmeleri o tavuğun kendileri tarafından kesilmesi anlamına geliyor.

Haliyle yumurtlatabildikleri kadar yumurtlatacaklar; devam etsin diye Keanu Reeves'in ağzından girip burnundan çıkacaklardır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Artık 60 yaş ve üzerine giriş yapmış birisinin dizleri onlar. Dile kolay. Deadpool boşuna "until 90" demiyor. Para getiren sinema artistlerini inek gibi sağmaya çalışıyorlar. 60 yaşında bir insan böylesi yoğun bir fiziksel performans için çoktan enkaz olmuş sayılır. Kaldıramaz. Kaldırırsa da çok zorlanır. Kalıcı sakatlanma riski de artık çok daha yüksektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.