Şimdi Ara

Johnny Delusion - Kız Tavlama Sanatı (23 NİSAN 2012 GÜNCELİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
103
Favori
34.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozet: kendiniz olun.takmiyormus gibi yapin kiza.

tipik bildigimiz taktikler.ise yariyormu? Evet. yapabilene.
  • rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Değerlenmesi muhtemel.

• SACMA.
  • umudunuz kitaplara kaldiysa gidin girin bir mezara.
  • okuyacagim
  • Evet adam kitap satmak için bu mailleri atıyor ama bu bilgiler bile faydalı. Kitaplaramı kaldık demeyin. Burda yazılanların hepsini uygularsanız yanlış olur. Bu siz olmazsınız. Siz yine olduğunuz gibi olun sadece burdakileri okuyarak yanlışlarınızı düzeltin.
  • takip
  • Bu yazıdakilerin çoğu benim uyguladığım yöntemlerdi ve %80 başarı sağladım. Net alemindede kız ayarlayıp buluştum gerçek hayattada gidip kızlarla konuşup tanıştım. Tuttum bu adamı :D
  • Forumda herkes yakışıklı, 1.80, kaslı, zengin, sosyal olduğundan buna hiç mi hiç gerek yok
  • Bir gun insanlarla normal konusmaya baslarsam isime yarayabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Evet adam kitap satmak için bu mailleri atıyor ama bu bilgiler bile faydalı. Kitaplaramı kaldık demeyin. Burda yazılanların hepsini uygularsanız yanlış olur. Bu siz olmazsınız. Siz yine olduğunuz gibi olun sadece burdakileri okuyarak yanlışlarınızı düzeltin.

dostum harika paylaşım sağolasın
  • saygılar
  • adam haklı
  • Okudum güzeldi
  • Özet çıkarma yetileriniz çok zayıf. Emeğe saygı hani ?

Adam okumaya üşendiğiniz şeyi, ne hayallerle, sırf sizin "helal olsun adama bak üşenmemiş çevirmiş" demeniz için çevirmiş, ve sizin yaptığınız "eeh bilindik taktikler, sadece çevirmiş" deyip bok atmak...

"Sadece" çevirdiği yeri okumak benim 15 dakikamı aldı sanırım.

Ben bir kez daha teşekkür ederim hocam, uğraşmış yazmışsın en azından forumun genelindeki donuk,sade tasvirlerden uzakta bi yazı topluluğu olduğu için beğendim ben.
  • yerimdeyim
  • Kivrildim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.