|
Joker 2 filminin yapım süreci devam ediyor
-
-
the dark knight daki joker kalbimizde..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty3535123
the dark knight daki joker kalbimizde..Off sıktınız artık adam rahmetli oldu gitti . Geçmişte yaşamayın yeniliklere açık olun artık biraz !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
soytarıdan körü adam olmaz
-
soytarıdan köri adam olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu herifte geberip giderse hiç şaşırmam yani !
-
Yani ilk film gayet yeterliydi. Bu kadar kısa sürede para için yüz eskitmesi üzücü...
-
Gerek filmi gerekse oyunu
Çok iyi idi.2.yapımda iddialı olur eminim..
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonOff sıktınız artık adam rahmetli oldu gitti . Geçmişte yaşamayın yeniliklere açık olun artık biraz !
Alıntıları Gösterne alakası var, sen sıkıl diye mi yazıyorum sanıyorsun ? bu dahil şimdiye kadarki en iyi joker dediğimdi. bunu belirttim sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty3535123
the dark knight daki joker kalbimizde..izledim o jokerdense 2019 joker daha iyi.. talk showcunun beynini duvara patlatma sahnesi bile yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 6 Mayıs 2021; 21:16:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tod Philips devam filmlerinde pek başarılı bir isim değildi. Joker filminin de başarısı Scorsese sayesinde. Devam filmlerinde de buna benzer bir formül oluşturabilirse başarılı olabilir belki.
-
Bu yeni Joker'in bence tek ciddi sorunu, Joker karakteri normalde çok yetenekli ve zeki bir suç lordu ve terörist iken yenisinin bunu yansıtmaktan uzak zavallı ve beceriksiz görünen bir akıl hastası olması ve sadece o anki kötü toplumsal koşullar el verdiği için tesadüfen ünlenmesi. Gerçek Joker bir dehayken bu Joker aksine zekaca geri görünüyor. Açıkçası bu yorumu da beğendim ve bence daha gerçekçi ama tam olarak bildiğimiz Joker değil işte. O Arthur nasıl bir çete kurabilir ya da son derece kompleks deha ürünü terör eylemlerine girişebilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 7 Mayıs 2021; 1:25:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
liberal sosyalist safsataları, günümüz liberal sosyalist saçmalıklarını yererek algı kasan film... iki spiderman resmindeki durum gibi.
-
2 Jokeri karşılaştırdığımda 2019 joker çok daha iyi bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat Alianovna
Bu yeni Joker'in bence tek ciddi sorunu, Joker karakteri normalde çok yetenekli ve zeki bir suç lordu ve terörist iken yenisinin bunu yansıtmaktan uzak zavallı ve beceriksiz görünen bir akıl hastası olması ve sadece o anki kötü toplumsal koşullar el verdiği için tesadüfen ünlenmesi. Gerçek Joker bir dehayken bu Joker aksine zekaca geri görünüyor. Açıkçası bu yorumu da beğendim ve bence daha gerçekçi ama tam olarak bildiğimiz Joker değil işte. O Arthur nasıl bir çete kurabilir ya da son derece kompleks deha ürünü terör eylemlerine girişebilir?
çok güzel anlatmışsınız. oyunculuk yetmez, joker gib joker olması lazım; dark knigt taki gibi..
-
Doğru demiş filmindeki Joker bence beklentiyi karşılayamadı. Rahmetli çıtayı çok yükseltmiş.
-
sirke gider umarım bu sefer, ilk filmde sokakta dolaşan palyaçoyu pek sevmedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: nathandrake0677
Gerek filmi gerekse oyunu
Çok iyi idi.2.yapımda iddialı olur eminim..Oyunu derken?
-
Batman oyununda da vardı ps3 zamanında çıkan batman oyunun da
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramDoğru demiş filmindeki Joker bence beklentiyi karşılayamadı. Rahmetli çıtayı çok yükseltmiş.
gercek joker oldukten sonra hic birisi yerini dolduramadi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Off sıktınız artık adam rahmetli oldu gitti . Geçmişte yaşamayın yeniliklere açık olun artık biraz ! |
the dark knight daki joker kalbimizde..
|
Benzer içerikler
- telegram hesap silme
- microsoft pc manager
- whatsapp arama kapatma
- youtube mırıldanarak şarkı bulma
- yapay zeka ile fotoğraf canlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X