Şimdi Ara

Joker.com.tr de 150 ye 50 hopi paracık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Ekim Salı saat 22:00 ile 11 Ekim Çarşamba saat 10:00 arasıwww.joker.com.tr üzerinden hopi kimliği tanıtılarak yapılacak 150 tl ve üzeri alışverişlerde 50 hopi paracık hediye.

1. Anneler kulübüne üye olup 100/20 kuponu ile birleştirilebilir.
    2. 5 gün içinde 50 paracık 150 tl ve üzeri harcamada iki kat değerli olarak kullanılabilir

2. maddeyi her ay nerdeyse yapılan kampanyaya göre tahminen yazdım. Alacak ihtiyaç olmadığı için kampanyaya katılmadım. İhtiyacı olan varsa işe yarayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BonusFlaş katılımlı 150'ye 10 bonus ile kombo yapılabilir.Site giyim kategorisinde ve üye işyeri.

Fiyatlar yüksek ama konu sahibi arkadasin tavsiyesi ve banka kombosuyla 170e 90 odeme basarili ihtiyaci olanlar icin.
    Edit: Avantajix %4 unutulmasın.Boylece 170e 85 desek bile,yarı yarıya mı sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdebiyatOgretmeni -- 10 Ekim 2017; 22:57:28 >
  • prima 5 no mega boxta geçerli olmuyo sanırım. hopi kodu girince 150ye50 kampanya çıkıyor fakat seçmek için kutucuk yok.
  • Joker in bu kampanyasından 3-5 kez faydalanan biri olarak yazıyorum. Hangi ürünlerde geçip hangilerinde geçmediğini ancak ve ancak deneme yanılma yöntemiyle öğrenebilirsiniz. Kampanya şartlarında yazanlar genelde tutmuyor. İşinize yarayan ürünü buldu iseniz bu kampanyadan iyisi de denk gelmez.
  • kesin kazanılacak 50 hopi yi yine kampanyalı bir alışverişte kullandırtır. o yüzden bi cazipliği yok, ya d abi limit koyar, keisn bilgi var mı, sadece 50 hopi diyor. misal o hopi yi divarese de kullanacaksak hiç bi anlamı yok.
  • arkadaşlar içinde çek yüklü hesap varsa ve alışveriş yapmayacaksanız bana verebilir misinz ? Yeni üyelik açamıyorum telefon numaramla önceden açtığım için
  • umutbilisim kullanıcısına yanıt
    bi ara joker 20 puan yüklemişti, alt limitsiz hocam. zaman zaman yükleme yapıyo. yeni bi üyelik açın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    yok hocam izin vermiyorki tel onayı olmadan yeni hesaba
  • umutbilisim kullanıcısına yanıt
    hocam aileden birinin telefonuyla alın.
  • Güzel kampanya geçen 200 tl lik bez aidim sıkıntı çıkmadı

• Bu kampanyaları ben 150 alışverişe 100 TL ödeyerek kullanıyorum. Ödemede 50 Tl paracık kullanıyorum, ödemeden sonra kampanya 50 TL paracığım geri geliyor.:) İyi kampanya.
  • Kampanya şartlarına uyuyorum ama Hopi kampanyasını seçemiyorum. Şimdi işin gücün yoksa deneme yanılma yap.
  • Mama aldım, 20 tl indirim kuponu + 50 tl Hopi birleşti. 50 tl parçacık anında hesaba yüklendi.

• Bez ihtiyacı vardı. Joker ' den güzel zamanlama.

• root16 kullanıcısına yanıt
    hangi bezleri alıyorsunuz hocam uygun olan prima mega box olmuyor değil mi ?
  • primaların indirimsiz paketlerinde bile hopi seçtirmiyor.
  • 69.90 olan paketlerde hopi kampanyası çıkmıyor. Diğerleri de zaten 30 lira pahalı neden alalım ki? N11 kampanyasını beklerim daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mulo

Mama aldım, 20 tl indirim kuponu + 50 tl Hopi birleşti. 50 tl parçacık anında hesaba yüklendi.

hocam 50 tl nin şartlarında neler yazıyor her yer de geçiyo mu, alt limiti var mı ?
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de var hopi bilgilerini giriyorum ama bahsi geçen kampanyanın yanında seçmek için bir kutucuk falan yok. risk alıp denesem mi acaba?

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    denemeyin çünkü gelmiyor hocam....

DENENDİİİ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.