Şimdi Ara

Joomla Kurulumu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar hostingime joomla kurdurtmak istiyorum.Sormak istediğim soru şu.Joomla kurulunca(bunu hosting firması ücretsiz kuracak)bu genel olarak bir şablon mu olucak.Veya benim pcde kurduğum localhostlu joomlayı mı oraya aktaracak.Ve benim asıl sormak istediğim soru şu.Programcı(elektronik yazılım) olmama rağmen veritabanı ile çalışmadım.3 gün sonunda olayın işleme şekli ve hangi dilin ne işe yaradığı konusunda bir fikir sahibi oldum.Hostuma kurulan joomlayı ben dosyalarımı atarken falan bozma imkanım var mı.3 günde bir veritabanımın kopyalanaağını söylediler.Benim kişisel görüşüm linuxe dokunamayacağım ama çalışan joomla sistemini öğrenene kadar bir kaç defa bozacağım şeklinde.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ekleme=bozarsam ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman06 -- 2 Ağustos 2007; 23:59:32 >

• eleman06 arkadaşım öncelikle merhaba. ben iyi bir joomla kullanıcısıyım. joomlaya alışmam en fazla 1 hafta sürdü. ondan sonrası kolay. servera dosya atarken sistemi bozma ihtimalin çok az tabi joomlanın dosyaların bozmadığın sürece. ama sana tavsiyem makinana localhost kur ve joomla ile localde çalış çalışma mantığını anlayınca hangi dosya ne işe yaradığını anlayınca hostunda çalışırsın ayrıca veri tabanını kullanmasıda zor değil. sende veritabanının yedeğini alabilirsinbu çok kolay bir iş. takıldığım bir yer olursa ben burdayım

Localhost için Gerek Program BURDA

• Teşekkürler.Local hostu kurdum zaten.Veritabanını geçen yıl kurmuştum pcye.Test ettim hepsi saglam durumda.Joomlayı da kurdum.Çok sağlam içerik var elimde.Zaten amacım siteden önce bu içeriği paylaşmaktı.Yapacağım sitenin 5 ay sonra ses getireceğine inanıyorum.Olmazsa bir sene olsun.Artık 5 ay içinde sistem oturuna kadar oluşacak sorulanlarımı sizinle paylaşırım yimust.Teşekkür ederim cevap için.

burda veritabanımdan kastım phptriad ile kurulanlar.:).acemilik işte öğrenecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman06 -- 3 Ağustos 2007; 17:01:54 >
  • bu arada çalışırken ekran çözünürlüğün 1024*768 olsun sonra sitede problem oluyor. ayrıca elimde epeybir tema ve bileşen var piyasada olmayan bilgin olsun msn: tonyaligenclik@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: yimust

eleman06 arkadaşım öncelikle merhaba. ben iyi bir joomla kullanıcısıyım. joomlaya alışmam en fazla 1 hafta sürdü. ondan sonrası kolay. servera dosya atarken sistemi bozma ihtimalin çok az tabi joomlanın dosyaların bozmadığın sürece. ama sana tavsiyem makinana localhost kur ve joomla ile localde çalış çalışma mantığını anlayınca hangi dosya ne işe yaradığını anlayınca hostunda çalışırsın ayrıca veri tabanını kullanmasıda zor değil. sende veritabanının yedeğini alabilirsinbu çok kolay bir iş. takıldığım bir yer olursa ben burdayım

Localhost için Gerek Program BURDA

Arkadaşıma katılıyorum bende biraz anlarım ager bi yardıma ihtiyaç olursa elimden geldigince yardım ederim..

Msn : destek@sthostair.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmaster -- 6 Ağustos 2007; 16:26:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.