Arkadaşlar ben e-ticaret yapmayı düşünüyorum. Web tasarım bilmiyorum. Joomla kullanmayı düşünüyorum (Amatör fotografçı ve meslek Y.O dan elektornik mezunuyum. Ofis programlarını iyi kullanabiliyorum) Almamı istediğiniz bir eğitim varmı?
Joomla için** hangi hosting şirketinden hangi paketi almalıyım?
**joomla ile ilgili en büyük sorun SQL serverlara çok yoruyor ve türkiyedeki serverler ve hattlar buna yeterli değil.
Bence örnek vermiş olduğun iki firmanında kalitesi ortada iki firmada oldukça iyi hizmet veriyorlar. Bunun haricinde SQL Sorunu genelde yanlış yapılandırılmış Bir Joomla'da söz konusu olabilir. Bunun en büyük sebebi ise sonsuz döngüye giren Mysql sorgularıdır. Hatalı modül yada ek uygulamalardan kaynaklanır bu sorunda genelde.
Örnek vermiş olduğun firmaların haricinde Galatron Web Hosting ti tavsiye edebilirim. Güncel Joomla kurulu Joomla Hosting paketleri ve Joomla uyumlu sunucuları ile ihtiyaçlarına yönelik çözümler bulabilirsin.
Hocam Elimde yaklaşık 10 ayı kalmış bayi paketim var istersen çok ucuz meblaya anlaşabiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme