Şimdi Ara

Joomla sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joomla bir sitem var, kurcalayarak öğrenmeye çalışıyorum. Sorum şu mesela sayfada our services diye bir kısım var. Ben o modül mü, article mı işte her neyse nasıl bulacağım? Hazı bir template yükledim ama malesef neyin ne olduğunu bulamıyorum:

Not: bir çok yerde our services diye arattım ama bir sonuç bulamadım. Var mı bunun bir püf noktası?

• Joomla da bu konuları iyi öğrenmek lazım.
    Kaba taslak bilgi vereyim
    Makale ( article) içine yazıların yazıldığını ve yayınlanan sayfalardır genelde.
    Modül : Hava durumu menü haber slide gibi öğelerdir.

Yani Our Services yani hizmetlerimiz muhtemelen üst menüde bir buton. Bu butona tıklayınca Açılan sayfalarda yazılar vardır.
    Dolayısıyla bu bir article muhtemelen.

Article Manager dan filtre yaparakta bulabilirsin. Aynı şekilde article Manager da arama yerine yazarsak ta çıkar karşına.
    Hiçbiri olmazsa
    Menu yöneticisi, menu Manager
    İlgili menüden o menü ötesini bul. O menü öğesinin bağlı olduğu article A ordan ulaşabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Joomla bir sitem var, kurcalayarak öğrenmeye çalışıyorum. Sorum şu mesela sayfada our services diye bir kısım var. Ben o modül mü, article mı işte her neyse nasıl bulacağım? Hazı bir template yükledim ama malesef neyin ne olduğunu bulamıyorum:

Not: bir çok yerde our services diye arattım ama bir sonuç bulamadım. Var mı bunun bir püf noktası?

hocam bir kullanıcı ac gonder sıfrelerı beraber bakalım
    our services kesinlikle makaledir makalelerde " our services " diye arat bulursun eminim bazı temalarda modül olarak da kullanılmaktadır fakat bi 1000 tanede birdir
    eğer bu şekildede bulamazsan " our services " hangi menüye baglı oldugunu bul menüler yöneticisinden o menuyu tıkla ve menunun baglantılı oldugu makaleyi bul
    kolay gelsin

• Teşekkürler arkadaşlar bir bakayım ben, herhalde bu kadar ipucundan sonra bulurum.
  • joomla ya bende girmek istiyorum localhosta kurup denemek istedim olmadı. birde türkçe sorunsuz template bulamadım bir türlü.

tecrübeli arkadaşlar joomla mı wp mi sizce?
  • su siralarda Joomla popülerligini git gide kaybediyor
    hem bileşen hemde tema acısından duraklama dönemine girmiş durumda
    ben joomlayı daha cok sevıyor daha cok kullanoyorum fakat
    WP hem SEO konusunda hemde TEMA konusunda şu anda Jomladan daha popüler durumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.