Şimdi Ara

JOOMLA Tema Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde bir tema var fakat biraz karışık içinden cıkamadım yukarıdaki foto daki temanın içindeki dosyalar yardımcı olurmusunuz ayrı ayrı krudum bir sonuc elde edemedim.

JooForge açıklamasın da
    Template for game themes from the developer JooForge. The template is available in 6 colors, patterns, and 14 positions for the installation of modules. Also included with the template has a component Gamesbox v1.0.2 and plug-CUBE Toolkit v1.0.1 (mandatory installation). With this set you can create a mega-portal case of computer games.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withcaner -- 5 Mart 2011; 11:32:55 >

• Merhaba Tar uzantılı olan son sıkıştırılmış dosya temadır. Joomlayı aç Bileşen Ekle Kaldır dan kur tar dosyasını gözat ile göster ve kurmasını bekle içinde değişiklik yapacaksan Winrar yada Winzip programları ile çıakr dosyları resimleri istediklerini sil yada ekle klasörlere (ebatlarına dikkat etmek zorundasın dosya boyutlarına örneğin 450 piksel e 150 piksel gibi) daha sonra sıkıştırma işlemini WinZip yada Rar ile değil de 7-Zip File Manager denen program ile "tar" uzantılı yapmalısın o zaman yine Tema dosyası olarak göreclektir Joomla umarım yardımcı olmuşumdur. Soracağın birşey olursa çekinme dostum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.