Şimdi Ara

Joop homme parfüm kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu parfümden kullanan var mı, varsa yorumlarınızı alabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet kullanıyorum. Oryantal tarz kokudur. En baskın notası tarçın, tatlılık yüksek. Fark edilirliği ve kalıcılığı kuvvetli bir parfümdür. Sıcak mevsimlere uygun değil. Seveni çok sever nefret edeni de tam nefret eder derler bu parfüm için. Bir mağazada testerdan denemenizi tavsiye ederim.
  • efendi3564 E kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 1 ay kadar önce okulda bir hocaya hocam parfümünüz çok güzel markası nedir demiştim, zaten hoca da iyi birisi beni de sever, neyse bugün geldi sana bir hediyem var dedi ve daha şişenin yarısı dolu olan parfümü hediye etti.
    Evet biraz önce sırtım ilk 20 dakikadan sonra parfümün kokusu açılıyor.. edit, sıktım yazacaktım yanlış yazmışım.
    Bakalım ben parfümün kokusunu sevdim gittiğim yerlere dikkat çeker miyim bilmem..
    Kokusu yaklaşık kaç saat kalıcı oluyor, kaç fısfıs sıkmak yeterli. İndirimlerde falan en ucuz kaç TL'ye bulunabiliyor
    Yazım yanlışları için kusura bakmayın 100'de 85 görme engelliyim

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    bu fiyat guzel 125tl
    www.hepsiburada.com
    Joop Homme Edt 125 Ml Erkek Parfüm Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/joop-homme-edt-125-ml-erkek-parfum-pm-sgjop054211

4-5 spray yeterli
    v de vakko var o da bu fiyat araliginda, o biraz daha risksiz bundan cunku joop ya sevilir ya da bu ne surup gibi vicik vicik da denebilir, abarti. sekerli bir koku
    ama joop homme tum dunyada cok populer bi koku hala

• tritone kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jagler parfüm hakkında sorum var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.