Şimdi Ara

joymax'a 1 milyon dolar yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rivayet şu ki yabancı bir oyun firması gaymax a yatırım yapmaya karar vermiş ve bunun karşılığında gaymaxın bir veya iki adet p2p server açacağı ve 0 dan eu chn arap ve budist ırkları olan tekrar oyunu başlatacağı. ney nedir belli değil ama açılırsa ne olur oda belli değil ha eğer oyun aylık ücretli olup wowa benzerse coşar sanki. tabi birde. blade soul adlı oyunun global hale gelip gelmeyeceği durumu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Budist ha. Hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Budist ha. Hayırlısı.

Reincarnation da olacak mı?
  • budist varsa her türlü olur :) sonuçta oyunun asıl noktası 150 capti ta eskiden gaymax bozmasa belki görülürdü ama ben imkan vermiyorum. zira para olmadan ırk falan getirmez bunlar

• Bu oyundan bir ÅŸit olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: winterland

budist varsa her türlü olur :) sonuçta oyunun asıl noktası 150 capti ta eskiden gaymax bozmasa belki görülürdü ama ben imkan vermiyorum. zira para olmadan ırk falan getirmez bunlar

Kaldı 13 server. Eskiden 48 server vardı, 168K kapasite vardı. Bu kadar az potansiyel oyuncu kalmışken; yeni ırk, yeni skill'ler, yeni item'ler ile uğraşmazlar. Bence oyun CH-EU şeklinde devam eder ve son bulur.

• 7-8 senedir arap ırkı gelecek bi gelemedi arkadaş

• kaynak ?
  • 1 Milyon dolar bile verseler bu oyunun seneler önceki tadını geri getiremezler
  • silkroad 2 olursa wow tarzı olursa 4 ırk olursa ben oynarım
  • hocam silkroadın hikayesi piyasadaki çoğu oyundan daha gerçekçi ipekyolu biz türklerin geçmişinde hep duyduğu ilk okul lise bir öğe idi zaten bu yüzden biraz daha sevildi. ki eski jop sistemi bu oyunun en büyük artısı idi kalelerden bile önemli idi bence oyun için. mantıklı bir yapımcı akıllı bir şirket elinde bu oyun kendini geliştirse eskisindende daha çok zevk verebilir ama o günler nerde...

• Kaynak??

• hombak108 H kullanıcısına yanıt
    Şükür duası, her sabaha ulaşıldığında bir ve akşam bir defa okunursa o gün ve gece için Allah'a şükretmiş olunur. Şükür duası için abdesli olmak şartı yoktur. Ancak abdesli okunursa elbette ki daha makbul olur.

Şükür Duası (sabah için)

''Allahümme ma eshaba bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN.

Şükür Duası
    Şükür Duası (gece için)

''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN.

Gece okunacak şükür duasının sabah okunandan tek farkı ''ma eshaba'' yerine ''ma emsa''demektir.

Şükür Duasının Anlamı

Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.

Nimete Şükür duası

''Rabbi evzi'ni en eşküra ni'meteke'llti en'amte Aleyna ve ala validyye vea'mel salihin terdahü ve edhılni bi rahmetike fi iba dike's-salihin''Amin.

Şükür Duasının Anlamı

Ya Rabbi! Bana, anneme ve babama ihsan ettiğin nimetine şükretmemi ve razı olacağın ameller yapmamı nasip eyle, rahmetinle beni Salih kulların arasına kat. Amin.

• kaynak olmadan inanmam
  • bu saçmalıkları bırakıp sro 2 yi çıkarsınlar. ne ekleyeceklersede ona eklesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

7-8 senedir arap ırkı gelecek bi gelemedi arkadaş

Gelmeyecek bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise hayatımı yediniz üniversite hayatımı yedirmem
  • Yalan haber arkadaşlar inanmayın arastırdım hic bir yerde yok böyle bir haber
  • Zeki Müren Irkı gelsin oyuna başlarım
  • OguzhanY kullanıcısına yanıt
    Uğraşmazlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.