Şimdi Ara

Joymax artık böyle Premium satacak galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte şimdi biraz f2p oldu
  • girmek istiyenlere denenmiş ip upucu siz deneyince gwt 1 sıraya sokar ben gwt4 login serverından girip crowded olan Malazgirte tek atıp girebiliyorum. sıra yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

girmek istiyenlere denenmiş ip upucu siz deneyince gwt 1 sıraya sokar ben gwt4 login serverından girip crowded olan Malazgirte tek atıp girebiliyorum. sıra yok

Biraz daha açık yazarmısın anlamadım
  • Tek attım phoenixe
  • quote:

girmek istiyenlere denenmiş ip upucu siz deneyince gwt 1 sıraya sokar ben gwt4 login serverından girip crowded olan Malazgirte tek atıp girebiliyorum. sıra yok

bnde anlamadım açıklarmsn
  • quote:

Populated olan Eldorado'ya girmek için tüm gwgtleri denedim, hiçbiri tekte almadı. Şu an gwgt4'te girmeyi deniyor. Senin dediğin gibi birisi deneyince gwgt1'de sıraya sokmuyor, 4'ünden birine otomatik atıyor. Auto Login'e yakalanmamak için hepsini denemek gerek.

Yazım niye eğik oldu kendiliğinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 1 Şubat 2010; 11:04:57 >

• benim yöntemim var 100 silk verene sölicem
  • serverlar eski haline döndü
  • Bu saatlerde doluyor akşama doğru tekrar boşalıyor.
  • ilk 2 gün tekte aldı aldı şimdi yine eskisi gibi hayırlı ugurlu olsun
  • Yarın sabah bazı serverlar Populated olur bence, ondan sonra yine hepsi Crowded
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

İsterse easy olsun PoC %99.7 olsa bile tekte girmiyor. İlla ki %100 olacak.

hadi be ordan benim poc%0.00 iken bile tek attığım oldu . her halikarda tek atabiliyosun o senin şansına kalmış, poc sadece şansının oranı.
  • artık yeni sistemde Torque kullansan bile farketmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.