Şimdi Ara

*** JOYMAX SİLK ALMAYANI BANLIYOR*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2108 de giricez artık chara ( bankada özel kasa açtırım ıd şifre koycam ) torunlarım oynar

kahrolsun joymax ' ay pordon gaymaxxx
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Şu anda oynadığım charıma 50+ dayken silk almıştım, ondan öncede banlanmamıştı, siz illegal kullanıyor olmayasınız?

Silk almayani banlamiyorlar bence yanlis bir teori arkadasin dedigi gibi Illegal Programlarin sebebi yuznden. Internet Cafede girersen , NODC vs kullanirsan boyle olur.
    Yaw birakin elle kasin hata rev den bakip girin. Garanti veriyorum revden bakarak tek bile alir. Ben su ana kadar 4 tane cahrim oldu su anda bir tanesi 42lvl ve hala ban yemedi ama daha hic silk almadim. Joymax ilegal seyler kullananlari banliyor. Yaw bu oyun FREE PLAY degilmiyidi ??. Ozmn nerde kuryorsunuz bu mantigi "silk almayanlari banlanmasi" ?? ozmn oyununda parali yapralardi biter!! Ben kendi charima 3 ay bakamsitm hata bir ara NODC filan daha ban yemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Wizard__ -- 6 Ağustos 2008; 16:35:36 >
  • Bende hiç silk almadım lwl 54 çarım var.Hemde nodc kullanıyorum yani
  • piyango gaymax
  • lv81e kadar silk almadan botla kastım
  • joymax bunu hep yapıyodu eskiden 3 ayda bir ban atılıyordu kurtulma şansınız vardı ama artık haftalık atılıyo

bide 81 lwl silk almadan kaç yılda geldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReaL_Lady

beyler 2 haftadır bütün arkadaşlarımın charları banlandı ..

benim charıda banlandı 37 lvl xbow 90 k sp vardı çöp oldu ...

EN AZ 50 SİLK ALMASANIZ 52 LVL A KADAR BANLANIRSINIZ ....

yorumlarınızı bekliyorum ...

alakaya maydonoz gel bize bazı bazı benim 46 lvl charım vardı free bot kullandım loader kullandım silk almadım banlanmadı ama soyulduyani silk almakla alakası yok
  • benim bir 82 bir 73 bir 37 lvl [ 90 k spli] charım var ... 37 lvl oln banlandı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

@WomanNizZer
    4 gün bota koy bakıyım hiç dokunmadan banlanıyon mu..

deme yaaaa aga tüh nabcaz şimdi ben salıdan salıya çıkarıyorum bottan işe bak tühh ya
    Banlandık desene bu salı

• bilirsiniz TazZManiA vardı burak, işte o char kastı uranüs açıldığından beri sadece agbotla kastı, 74 lwl charı vardı öss yüzünden oyunu bıraktı. nese fazla detay gereksiz de hiç silk almadı öle işte...
  • Joymax tozuttu yaw o kadar da paraya muhtaç oLamazLar Yakında Sroda adam kaLmıcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.