Şimdi Ara

JoySro 100 Cap Başlayacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar JoySro'nun 100 cap serverına başlamayı düşünen var mı? Eğer düşünen varsa birlikte başlayabiliriz elimde sbot felanda var güvenilir biriyle paylaşarak parti kurmak istiyorum 7/24 birlikte daha rahat bir şekilde kasılıp item yapabiliriz.

• Kardeşim ben oynuyorum şu an sen başladınmı sw ye ? hem mbot çalışıyo ücretsiz sbota falan gerek yokki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiefint123

Kardeşim ben oynuyorum şu an sen başladınmı sw ye ? hem mbot çalışıyo ücretsiz sbota falan gerek yokki :)

Başlıycamda yoldaş bulamadım daha hocam ya.Sbot'u tercih etmemin nedeni ise script çizmek istemediğimden daha rahat oluyor
  • up
  • thiefint123 T kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de yeni başlıyorum :) orada tanışabiliriz.
  • Yenimi acildi sw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Yenimi acildi sw

Hayır yeni degil.

• Server çok güzel beyler gelin oynayan varsa pm mi söyliyim oyunda tanışalım buluşalım :)
  • quote:

Server çok güzel beyler gelin oynayan varsa pm mi söyliyim oyunda tanışalım buluşalım :)

Hocam bende indirmeyi planliyorum size buranin disinda ulasabilecegim bi yer var mi skype felan? Pm olarak atarsaniz memmun olurum :)

• Skype vs. şeyler kullanmıyorum bro :D indir sen ben bakıyorum buraya arada oyunda pmleşiriz
  • quote:

Skype vs. şeyler kullanmıyorum bro :D indir sen ben bakıyorum buraya arada oyunda pmleşiriz

Oyunda ip limit kaç hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Skype vs. şeyler kullanmıyorum bro :D indir sen ben bakıyorum buraya arada oyunda pmleşiriz

Oyunda ip limit kaç hocam?

5
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.