Şimdi Ara

JoySro Saltuk'ta oynayan bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deviası dün bıraktıktan sonra bizimkiler artık sıkıldılar.Eski olmasına rağmen joysronun 110 capına başlamışlar en azından server kapanmıyor diyerek.Burda oynayan arkadaşlar bir irtibata geçebilir mi?1 mobla 4 level oldum level kasmasıyla uğraşmak istemiyorum pek.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Deviası dün bıraktıktan sonra bizimkiler artık sıkıldılar.Eski olmasına rağmen joysronun 110 capına başlamışlar en azından server kapanmıyor diyerek.Burda oynayan arkadaşlar bir irtibata geçebilir mi?1 mobla 4 level oldum level kasmasıyla uğraşmak istemiyorum pek.Teşekkürler.

Kardeşim , SilkAge online 'da yım burda ekip yok dogru düzgün buraya gelin beraber takılırız

Yada tavsiyem Xisro diye bir server acılacak kurumsal 90 ve 110 cap 2 serverla güzel reklam yapıyorlar orayı dusuneblrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Deviası dün bıraktıktan sonra bizimkiler artık sıkıldılar.Eski olmasına rağmen joysronun 110 capına başlamışlar en azından server kapanmıyor diyerek.Burda oynayan arkadaşlar bir irtibata geçebilir mi?1 mobla 4 level oldum level kasmasıyla uğraşmak istemiyorum pek.Teşekkürler.

WoooP'a pm at.Oyundayım ben sürekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.