Deviası dün bıraktıktan sonra bizimkiler artık sıkıldılar.Eski olmasına rağmen joysronun 110 capına başlamışlar en azından server kapanmıyor diyerek.Burda oynayan arkadaşlar bir irtibata geçebilir mi?1 mobla 4 level oldum level kasmasıyla uğraşmak istemiyorum pek.Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Lemans
Deviası dün bıraktıktan sonra bizimkiler artık sıkıldılar.Eski olmasına rağmen joysronun 110 capına başlamışlar en azından server kapanmıyor diyerek.Burda oynayan arkadaşlar bir irtibata geçebilir mi?1 mobla 4 level oldum level kasmasıyla uğraşmak istemiyorum pek.Teşekkürler.
Kardeşim , SilkAge online 'da yım burda ekip yok dogru düzgün buraya gelin beraber takılırız
Yada tavsiyem Xisro diye bir server acılacak kurumsal 90 ve 110 cap 2 serverla güzel reklam yapıyorlar orayı dusuneblrsin
quote:
Orijinalden alıntı: Lemans
WoooP'a pm at.Oyundayım ben sürekli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme