Şimdi Ara

JoyStick / Gamepad Destekleyen Oyun Öneriniz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Beyler Bayanlar. Ben Bir Joystick Aldım. Ama Destekleyen Oyunları Bilmiyorum. Yani Xpadder Ve Benzeri Programlar İle Kendim Ayarlamaktansa Destekleyen Oyun Varsa Söyler misiniz ? Birde Fifa Pes Felan Sölemesseniz Sevinirim :) Yüksek Sistem İstemicek (örn. Max Payne 3 Olmasın :) Taşımaz Pc ) Adam Akıllı Bir Oyun Rica Ediyorum. Siz Destekleyenleri Söyleyin Ben Bakarım :) .Şimdiden Teşekkürler. Konu Yanlış Yerdemi Bilmiyorum.

• Hangi tür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütü Seven Kamyoncu

Hangi tür?

Spor Olmasın Yeter :D
  • AlperKaan06 A kullanıcısına yanıt
    Kendim gamepad ile oynadığım ve beğendiklerimi söyleyeyim o zaman:

Bastion
    Brothers: A Tale of Two Sons
    FEZ
    Giana Sisters: Twisted Dreams
    LIMBO
    Puddle
    Shank
  • quote:

Kendim gamepad ile oynadığım ve beğendiklerimi söyleyeyim o zaman:

Bastion
    Brothers: A Tale of Two Sons
    FEZ
    Giana Sisters: Twisted Dreams
    LIMBO
    Puddle
    Shank

Güzele Benziyorlar. Deneyeceğim.

Daha Varmı?
    Bazıları sadece Xbox gamepadi ile çalışıyor. Ama emulatörle her gamepad ile oynayabilirsin. Forumda konusu vardı sanırım. Bulamazsan Xbox Controller Emulator diye arat nette.

Bunu yazarken 2 oyun daha geldi aklıma:
    Worms Revolution
    Super Meat Boy (dikkat et gamepadi duvara fırlatıp kırabilirsin )
  • quote:

Bazıları sadece Xbox gamepadi ile çalışıyor. Ama emulatörle her gamepad ile oynayabilirsin. Forumda konusu vardı sanırım. Bulamazsan Xbox Controller Emulator diye arat nette.

Bunu yazarken 2 oyun daha geldi aklıma:
    Worms Revolution
    Super Meat Boy (dikkat et gamepadi duvara fırlatıp kırabilirsin )

Super Meat Boy Oynamam

Bir De Sen Bunları Kendinmi Program İle Tuş Atayıp Oynuyorsun Yoksa Oyunun Kendi Gamepad Desteği Varmı?
    Gamepad destekleri var ama bazıları sadece Xbox gamepadini destekliyor, diğerlerini görmüyor. Bunun için kendi gamepadini Xbox gamepadi gibi gösteren emülatör var, onla sorunsuz oynuyorsun. İlk mesajında bahsettiğin gibi Xpaddler ile uğraşmıyorsun yani, tek yaptığın emülatörün dosyalarını oyun dosyalarının içine atmak.
  • quote:

Gamepad destekleri var ama bazıları sadece Xbox gamepadini destekliyor, diğerlerini görmüyor. Bunun için kendi gamepadini Xbox gamepadi gibi gösteren emülatör var, onla sorunsuz oynuyorsun. İlk mesajında bahsettiğin gibi Xpaddler ile uğraşmıyorsun yani, tek yaptığın emülatörün dosyalarını oyun dosyalarının içine atmak.

Sana Zahmet Destekleyenleri Bir Ayırır Mısın ?
    Hatırlamıyorum hocam hepsini Dediğim gibi desteklemeyenler için çözüm çok basit, fazla takmanıza gerek yok.
  • quote:

Hatırlamıyorum hocam hepsini Dediğim gibi desteklemeyenler için çözüm çok basit, fazla takmanıza gerek yok.

Tamam Teşekkürler. Yazdıklarınızı Oynayacağım
  • Yok Mu Başka Oyun Bilen Söyleyen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.