Ya arkadaşlar bi foruma göre gittim JPKO da ID almak için herşeyi doldurdum ok! Sonra bi e-mail geldi onda bi link var ona tıkladım bi sayfa geldi o sayfa da da e-mail ı ID yi d.tarihini felan soruyo ama ne OK die bi tuş var ne İLERİ die ! NE yapcam nolur yardım edin
bak arkaasşım hani o formu dolduruken yukarı da 3 adımda yapılıyor gibilerinden scenekler var 1nci adım 2nci adım 3ncü adım felan sen d.tarihini girdikten sonra altta buyuk bir tus var ona bastıgın zaman sana ikinci bir mail gelecek maili bekle ilk mail bir tane link verir ikinci mailde ise gelen senin kullanıcı adın ve pass'dır...
Bi baksana ben ilk adımı geçtim 2. adım da bi sayfa var bana yazdıklarımı gosterio. en altta bi tuş var OK galiba ama ben zaten ona ilk denemem de basmıştım. OK diycem nolcak??????
sana 2nci bir mail gelecek junklara bak. ve gelen mailde kullanıcı adın ve şifren olacak bunlarla oyunu açıp gireceksin daha sonra char secimi vs.vs.vs. yani kullanıcı ıd ve pass geldikten sonrasını yapabilrisn degil mi?