< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Js mod ju7000, ju7500 ve 2015 Tvler (2. sayfa)
-
-
guguk @ 28 Mayıs 2017 22:02:08
olur hocam yada orjinal tuşlu kumandası varsa oda olur
service menü ye girmek için orjinaı tuşlu kumandayla nasıl işlem yapmamız gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrdymr -- 3 Ekim 2017; 1:13:14 > -
yinede çok teşekkür ederim usta... -
Galiba tv kapalıyken Mute tuşuna basın,sonra 1, sonra 8, sonra 2, sonra Power tuşuna basın. Doğru yapıldıysa servis menüsü açılacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: guguk
Galiba tv kapalıyken Mute tuşuna basın,sonra 1, sonra 8, sonra 2, sonra Power tuşuna basın. Doğru yapıldıysa servis menüsü açılacaktır.
defalarca denememe rağmen service menü açılmadı.bilgi için teşekkürler.(65 ju curved) -
Hocam bir tane android telefon bulursan halledersin. Ben note 4 ile hallediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ju7000 de "info+menü+mute+power yapınca servis menüsüne girildiğini okudum.denilen şekilde yaptım çıktı ama farklı şeyler yazıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ark lar son 2aydır sinir oldugun birsey var.
55ju7000 sahibiyim. 2aydır simsiyah ekranlarda özellikle karablıkta ortada şerit seklinde beyazlık çıkıyor ama hata gibi değilde sanki ekran koruyucu gibi .karanlıkta kanal geçişlerindede belli oluyor.onun dışknda siyah başka birsey açtıgımda pek görünmüyor menulerde falan yok.
Mesela youtubedan black bir ekran bideosu açtım orda ilk açıldıgıgnda video simsiyah 2an sonra ekran daha da karartıyor kendını ama tv nin ortasına beyazlıgı topluyor gibi şerit oluyor.hata mı varmı bilen? Nasıl düzelir çok rahatsız edici.
Hocam değiştirmeden önce kaydettiyseniz orijinal front color değeriniz nedir acaba? Ben yanlışlıkla menüye girince tuşlara hızlı bastığımdan front color başka bir değer oldu, varsayılan değerin ne olduğunu da bilmiyorum. Konudaki diğer arkadaşlar da orijinal front color değerine bakıp söylebilirlerse çok sevinirim. Televizyonum 55ju7500 bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: justicerHocam değiştirmeden önce kaydettiyseniz orijinal front color değeriniz nedir acaba? Ben yanlışlıkla menüye girince tuşlara hızlı bastığımdan front color başka bir değer oldu, varsayılan değerin ne olduğunu da bilmiyorum. Konudaki diğer arkadaşlar da orijinal front color değerine bakıp söylebilirlerse çok sevinirim. Televizyonum 55ju7500 bu arada.
Hocam bulamadıysanız ben yardımcı olayım size
-
Selam arkadaşlar.
Bilginiz varsa bir soru sormak istiyorum.
Ju7500 seri TV kullanıyorum. Bazı kayan yazılarda titreme bulaniklasma sorunu yaşıyorum. TRT 4K üzerinde bazı görüntülerde de titreme hissediliyor. Özellikle belgesellerde.
Bu konuda nasıl bir ayar yapılabilir.
Neyse ki bir tanıdığımızda aynı model tv olduğundan oradan bakarak hallettim. Aynı durumda olan arkadaşlara yardımcı olmak için yazmış olayım. Samsung JU7500 model tv için varsayılan front color ayarı U-C-M-75.
Arkadaşlar bende de 55JU7000 var bende bunu bir deniyeyim eve gidince diyorum, peki hazır bu kadar aynı TV kullanan kişi bulmuşken sorayım benim tv sanki yavaşlamaya başladı buna hard reset atabiliyormuyuz? yoksa bu işlemi yapınca tv sıfırlanırmı?
Birde güncel tv listesini nerden bulabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X