Şimdi Ara

JSGA HK (JANDARMA AKADEMİSİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kasmıyorlar değil direk bakıyorlar yönetmeliğe uygunsa geçer uygun değilse geçemez diyor hiç öyle hoşgörü iyi niyet yok konuşsan dahi doktorlar diyor ki ben öyle yazamam her neyse kurul bakar karar verir diyor sonra kurul da eliyor tabii ki:/ 2018'de gitmiştim. Boyu 1 cm ile tutmayan bile oldu elenen karada. Psikiyatride elenenler de oldu sanki elemek için çaba sarf ediyorlar:( üzüldüm yine hatırlayınca:/ çok iyi netler yapılsa bile yapılabilecek en iyi meslek mutlu olarak kendi fikrim askerlik bence daha önce mülakatlara gittiniz mi bu ilk mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 2 Temmuz 2020; 16:9:29 >
  • Hocalarım ben geçen sene başvurmuştum jsga kabul edilmiştim. Geçen sene sözelde ilk 50k yapanı alıyorlardı benimde sözelden sıralamam 5k idi. Haliylede kabul edildim ama ankaraya mülakatları bazı sebeplerden dolayı gidemedim (istdeyim). Bu senede başvurmayı düşünüyorum ea da 45k-50k arası bir şey bekliyorum. %95 ihtimalle bir daha çağıracaklar. Bu sene baktığıma göre ea ilk 250 veya 200k içindekileri çağıracaklardı.

Bu sene mülakatlara gitmeyi düşünüyorum ama gözüm bozuk -2,50 miyop var sag ve sol olmak üzere. Sizce boşa gitmiş olurmuyum gözden elerler beni değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalkeparasite -- 2 Temmuz 2020; 20:0:29 >
  • ben kendi şehrimdeki hastaneden aldım raporumu bana çok yardımcı oldular. kan değerlerimin narmal çıkması için falan 3 kere kan aldılar.
  • hocam sağlık yönetmeliğini iyice inceleyin bende 0.25 astigmat var o yüzden pek bilmiyorum
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Anadolu hukuk mu hahahaha babam albay şuan bunu görse gülerdi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Harp okulları tercihi bitti dime . Bugün öğrendim şok oldum . Benim salakligim. Ama tam üniversite sınav günü bitmiş o ara yksye odaklanmistim aileme nasıl aciklicam bilmiom .d fena çuvalladım ek tercih oluyormu ? Şansım bitti dime

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakovpavlov45

Harp okulları tercihi bitti dime . Bugün öğrendim şok oldum . Benim salakligim. Ama tam üniversite sınav günü bitmiş o ara yksye odaklanmistim aileme nasıl aciklicam bilmiom .d fena çuvalladım ek tercih oluyormu ? Şansım bitti dime
    Bitti maalesef jsgayı deneyebilirsiniz isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 5 Temmuz 2020; 18:31:38 >
  • Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    aga nasıl kaçırdın be
    Hocam jsga hakkında bilginiz varmi

• quote:

Hocam jsga hakkında bilginiz varmi
    Yok ama imkanlarının çokk iyi olduğunu biliyorum

Subaylık eğitimi nasıl acaba harp okullarına kiyasla

• quote:

Subaylık eğitimi nasıl acaba harp okullarına kiyasla
    Onu okuyan birine sormak lazım ama kazanılırsa gidilebilir bir okul ,bizim ülkede ne olacağı belli olmuyor belki ileride jandarmayı TSK’ya bağlarlar.

• beyler sonuclar ne zaman açıklanıyor?
  • başvuran var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar sonuçlar açıklanmış. ankara çağrıldım istanbulda oturuyorum. benim gibi ist oturup gitmeyi düşünen varmı?
  • ++

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yolunubulacakadam kullanıcısına yanıt
    Siz tercih ettiniz mi
  • Merttt01 M kullanıcısına yanıt
    evet
  • yolunubulacakadam kullanıcısına yanıt
    Şuan jsgada mı okuyorsunuz
  • Merttt01 M kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.