arkadaslar nıye yenı topıc actın bıraz oku faland emeyın butun konuları okudum ben jsro ındırdım oyun guzel ama ben hagısı cantam hangısı skıllerım anlamadım skıllerı nerde actırıyoruz soyle genıs kapsamlı bı acıklama yaparsanız cok sevınırım sagolum arkadaslar..
senin japoncan yok galiba
malesef kalmadı :D olsa ıyı olurdu ama hıc bısey anlamıorum bırı acıklars sevınırım
BEnde JSRO'dayım Nickim SeRHaT bulursan konuşuruz.. Server Kouga 24 ocağa kadar JSRO'dayım..
OK
JSRO DA OYNAYACAK HERKEZ KOUGA YA GELSİN WE NİCK İNİ BURAYA YAZZZZSIN...
BENİM NİCK ----------> shinseng
quote:
Orjinalden alıntı: yqmai_yquai
BEnde JSRO'dayım Nickim SeRHaT bulursan konuşuruz.. Server Kouga 24 ocağa kadar JSRO'dayım..
kardeş bende o erver dayım ama benım skıll bolumu canta falan yazı yazması gereken seyşler soru isareti seklın update cok kısa surdu acaba sorun o mu bıde bu skıllerı neye verıcem bılmıyorum bıraz yardımcı olurmusunuz
baba ne olursan ol eğer daha sert vurmak istersen flame dondurmak istersen cold ikisinide istemezsen lighting ol ama bence en ii si cold aynı zamanda bu 3 ü haricinde bitane daha war ona da wer sana can doldurma görünmezlik v.s. özellikler werecek bu arada vick ini de yaz......