Şimdi Ara

Sigara zammı (5 eylül zamcık) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırakalı 6 yıl oldu, 1 hafta önce babam bu lanet sigara yüzünden kalp krizi geçirdi ve anjiyo oldu.

İçmeyin, içirtmeyin arkadaşlar.

Klişe bir laf vardır ya; "Alkol iç ama, sigara içme."

Evet Alkol'ü tasvip etmiyorum ama, vallahi bu sigaradan gene iyidir.

Canınıza yazık arkadaşlar, parasını geçtim bu mereti içmediğinizde hayat kaliteniz o kadar artacak ki kendinize kızacaksınız ben bunu neden içtim diye.

• BurguMakarna kullanıcısına yanıt

12-13 sene bir fiil içtim. 31 Aralık 2006 saat 23:50 son sigaramı içip bıraktım. Dedim milad olsun benim için. Cidden inanılmaz güzel birşey.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hayatınızın en doğru kararını vermişsiniz hocam tebrik ederim.

Ben artık sigara içilen bir ortamda da duramıyorum. Acayip rahatsız ediyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurguMakarna -- 5 Eylül 2024; 15:4:3 >
  • littlestewie L kullanıcısına yanıt

Daha ne alacaklardı ki? Her işin piyasası var. Devletin maaşları özel sektör gibi yeteneğe, bilgi ve tecrübeye dayalı değil. Özel sektörde devletteki hemşirenin yarı parasına çalıştırıyorlar. Mühendis hele özel sektörde çoğu iş bulamaz. Doktorlar özele göre az alıyorsa niye özele gitmiyorlar? Özel sektörde her doktora yüksek maaş verilmez. Devletteki asker ve polis özel sektörde anca güvenlik şefi falan oluyorlar. Devletteki maaşı da alamaz.

Özel sektörde elindeki diploma her kapıyı açmıyor. Ne biliyorsun, işini ne kadar biliyorsun, tecrübene bakıyorlar. Çok mezunu olan mesleklerde kalifiye de olsan maaş yürümüyor.

• BurguMakarna kullanıcısına yanıt

Çlaıştığım bölümde 26 kişiyiz ve içmeyen 3-4 kişi falan. Arkadaş adam içiyor geliyor yanıma offff böyle pis bir koku yok. Tiksinti resmen.

• Diğer taraftan da geldi Sigara zammı (5 eylül zamcık)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.