Şimdi Ara

Judgment (Exculisive PS4) - Ana Konu - 25 Haziran 2019 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dövüş animasyonları 80'lerden kalma , fazla arcade
  • Source kullanıcısına yanıt
    çok şey kaçırmışsın cidden. Oyun dünyasında şuana kadar yakuzanın hikayesine erişebilen bir oyun yok. 7 seri olarak bütün halinde bir konu olarak ve birbirinin devamı olan bir oyun ve hikayesel olarak derin. Kesinlikle oynamalısın. Her şeyin başlangıcı zero sonra işte devam et 6 da bitir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    türkçe olmaması çok üzücü
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sıralaması nasıl? Yakuza 0'da var sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yakuza zero
    Yakuza kwami
    Yakuza kwami 2
    Yakuza 3
    Yakuza 4
    Yakuza 5
    Yakuza 6

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Yakuza zero
    Yakuza kwami
    Yakuza kwami 2
    Yakuza 3
    Yakuza 4
    Yakuza 5
    Yakuza 6
    Eyvallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    keşke diyoruz ama olmuyor

• Oyun çok güzel olmuş. Yakuza modu gibi maalesef ama yine de farklı bir tema var oyunda. Hikaye akışı son derecede iyi olmuş. Dövüş kısmı aynı Yakuza yine ama eğlenceli tabii. Birden çok düşman olduğunda biraz sorunlu sadece.
    Tek eksiği 30 fps ve altında çalışması. Rahatsız ediyor ve çok düşüyor. Dövüşürken düşmese bari. Performans modu da yok oyunda pro’da oynuyorum.

Edit: Combat sırasında çok Nadire’n düşüyor ama genel olarak 30 fps olması sıkıntı.

8.5/10 veriyorum. Bu kadar beklentim yoktu baya güzel yapmışlar. Bir de İngilizce gereksimi çok fazla. Yoksa hiç zevk alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 25 Haziran 2019; 3:21:49 >
  • Judgment | Çıkış Fragmanı | PS4

• böyle oyunlara türkçe altyazı gelmedikten sonra oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

böyle oyunlara türkçe altyazı gelmedikten sonra oynanmaz.
    Aynen valla en olması gereken oyuna koymamışlar. Sorgu kısımları var ve çok iyi takip etmek gerekiyor.

• Ana hikaye güzel ama yine yan görevleri çöp yapmışlar. Biraz daha ciddi olsa artık.
    Yine bu arcade oyunları yüzünden platinum yalan oldu benim için. Pinball ayrı işkence ama zorlansa alınır onda problem yok ama viper fighters oyunu var 8’inci stage’de düşman 5 saniyede harcıyor.
    Tonla grind isteyen görev var kupa için.
    Çok fazla kaçırılabilir kupa var.

• Ülkemizde kutulu olarak satışa çıkmış
    www.overgameweb.com
    PS4 Judgment - Over Game
    https://www.overgameweb.com/urun/ps4-judgment-1588
    Digital daha ucuz. Birde kampanya var diyor 😂😂

• Oyunum geldi

Judgment (Exculisive PS4) - Ana Konu - 25 Haziran 2019

• Dayanamadım bende aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa Yakuza benzeri bir oyun oynasam da , çok beğendiğimi söylemem lazım. Sinematikler çok kaliteli olmuş. Hikaye de güzel başladı. Alırken acaba diyordum da şuan iyiki almışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esasında oyun güzel. İlk 1-1.5 saatini oynadım. Çok fazla aksiyona girmedi henüz ancak hikayesi saracak gibi duruyor. Ama gördüğüm kadarıyla pek ilgi yok oyuna. Ben tavsiye ederim. Özellikle bu yoklukta gideri var.
  • Yakuza serisinin oyunları normalde sadece İngilizce’ye çevrilir ki onun çıkışı bile Japonya çıkışından yaklaşık bir yıl sonra olur ve İngilizce dublaj bile yapılmaz(ilk oyun hariç). Bu oyunla bir adım atıp İngilizce dublaj ve 4 Avrupa diline çeviri eklenmiş. Tabii bu, Yakuza Zero sonrası gelen popülarite ile de ilgili. Yakuza serisi batıda da hakettiğini almaya baslayınca, yapımcılar batıdaki kitleyle de ilgilenmeye basladılar ama biraz geç oldu. Kiryu gibi efsane bir karakterin hikayesi bittikten sonra akıllandı batı kitlesi. O yüzden bu serinin oyunlarının Türkçe dil desteği edinmesi için muhtemelen daha çoook uzun zaman var. Türk oyuncu kitlesinin ilgisine de bağlı tabii, böyle uzun ara sahneleri ve diyalogları olan, hikaye odaklı oyunlar ülkemizde fazla ilgi görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 2 Temmuz 2019; 11:27:6 >
  • Ben oyunu bitirdim. Gerçekten son yıllarda çıkmış en etkileyici hikayeye sahip. Ben iyi karakterler olsun, hem de kötü karakterler olsun hepsi akılda kalıcı.
    Fakat işte daha önceki mesajımda da dediğim gibi maalesef dövüş kısmı çağın çok gerisinde. Old school tarzda olabilir bu pek sorun olmaz ama bir eksiklik var gerçekten. Çoklu düşmanlarda çoğu zaman karambole giriyor. Rasgele artık sağa sola vuruyorsunuz.
    Bir tek boss dövüşlerinde oyun normale dönüyor ama yine hafif sıkıntılar oluyor yine.
    Bir de yan görevleri 50 tane yapmak yerine daha az ama daha derin yapabilirlerdi. Bir de tabii keşke bazıları senaryo ile bağlantılı olsaydı.
    Takip kısımları eğlenceden çok eziyete dönüşüyor. Dakikalarca sürüyor ve artık bitsin yeter dediğim çok oldu.
    Sokakta gezerken sürekli düşman çıkıyor. Dövüş mekaniği çok tekrara düştüğü için bu da sıktı biraz.

Sonuç olarak hikayesi için alınabilecek güzel bir oyun ama eksikleri de fazla.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.