Şimdi Ara

JuggerNaut - PS4 Oyuncu Topluluğu (+20) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben katilmak isterim ama saat farkindan dolayi zor olacak, siz 19:30'dan sonra basliyormussunuz o saatte burasi 00:30 oluyor, 5 saatlik farktan oturu hafta ici ancak yarim saat - 1 saat katilabilirim aktivitelere ama haftasonlari daha uzun katilmaya calisirim.
    Ara ara R6 oynuyorum ama iddiali degilim henuz 31 levelim, bayadir GTA oynamadim ama tekrar baslayabilirim GTA'da 120+ lvl karakterim var, ayrica Destiny'e basladim onda da 14 levelim.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Hocam 19:30 sonrası çoğunluğun aktif olduğu saat ben ve birkaç kişi gün içinde de aktif oluyoruz hangi ülkedesiniz siz ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Tabi ki oyledir, onu anliyorum, ben de genelde o saatlerde oynuyor oluyorum.
    Cin'deyim, burada da ara ara birlikte oynadigim arkadaslar var ama yabancilar yerine Turk arkadaslarla oynamanin keyfi ayri oluyor, muhabbet daha guzel oluyor :)
    Ah bir de su saat farki bu kadar fazla olmasa
    hocam ben saat farkından çok ping'i düşünüyorum siz oynayabilirmisiniz bizimle ? en az 200 ping falan olur sizde
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Ekipteki diger oyuncularin tamami Turkiye'de ise benim ping yuksek olur, 150-200 olur
    Evet Türkiye'de herkes
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.