Ben katilmak isterim ama saat farkindan dolayi zor olacak, siz 19:30'dan sonra basliyormussunuz o saatte burasi 00:30 oluyor, 5 saatlik farktan oturu hafta ici ancak yarim saat - 1 saat katilabilirim aktivitelere ama haftasonlari daha uzun katilmaya calisirim. Ara ara R6 oynuyorum ama iddiali degilim henuz 31 levelim, bayadir GTA oynamadim ama tekrar baslayabilirim GTA'da 120+ lvl karakterim var, ayrica Destiny'e basladim onda da 14 levelim.
zepharoth
kullanıcısına yanıt
Hocam 19:30 sonrası çoğunluğun aktif olduğu saat ben ve birkaç kişi gün içinde de aktif oluyoruz hangi ülkedesiniz siz ?
ReflexAction
kullanıcısına yanıt
Tabi ki oyledir, onu anliyorum, ben de genelde o saatlerde oynuyor oluyorum. Cin'deyim, burada da ara ara birlikte oynadigim arkadaslar var ama yabancilar yerine Turk arkadaslarla oynamanin keyfi ayri oluyor, muhabbet daha guzel oluyor :) Ah bir de su saat farki bu kadar fazla olmasa
zepharoth
kullanıcısına yanıt
hocam ben saat farkından çok ping'i düşünüyorum siz oynayabilirmisiniz bizimle ? en az 200 ping falan olur sizde
ReflexAction
kullanıcısına yanıt
Ekipteki diger oyuncularin tamami Turkiye'de ise benim ping yuksek olur, 150-200 olur
zepharoth
kullanıcısına yanıt
Evet Türkiye'de herkes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme