Juke bana yüksek bir micra gibi geliyor, ayrıca tasarımını beğenmeyenler arasındayım. İlla o tip araç alınacaksa 2. el qashqai(yine yanlış yazmış olabilirim ) düşünülebilir. İki seçenek arasından civic diyorum, ama juke hoşunuza gidiyorsa neden olmasın?
Honda sever biri olarak Civic diyorum.
Ancak bir de gerekçe ekleyeyim.
Juke ne kadar güzel ve değişik bir araç gibi görünse de (ya da öyle olsa da) sonuçta yeni piyasaya çıkmış bir model ve de her yeni modelde olabilecek küçük (veya daha büyük) tatsızlıklar çıkarabilir.
Civic 2007 den beri üretilen ve de olabilecek her türlü çocukluk hastalığından uzaklaşmış bir model. Tek sıkıntısı artık birazcık eskimiş yüzü (belki biraz da özellikle de Juke ile kıyaslandığında yere yakın olması).
Ancak tam otomatik vitesinin sorunsuzluğu (Juke ta CVT var) ve de çok daha iyi olacak olan ikinci eliyle Civic daha mantıklı bir seçim olur bence.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Haluk
civic başka düşünme
ikisini de kullandım yani test ettim juke u mutlaka test et kullanması çok zevkli 3 ayrı mode var sport ta kulllanınca araba devir tanımıyor honda civic te yeni kasa gelecek yüzü eskidi artık bence kesinlikle juke
herkes arabaya en fazla 2 kişi bineceğini düşünüyor herhalde... juke'un arka koltuğuna binmeye korkmuştum ben fuarda. o kadar dar yani :)
ikisi arasında tercih için tabiki civic..
teşekkürler arkadaşlar, civic de karar kıldım..sıfır alırken dikkat etmem gereken noktaları belirtirseniz sevinirim. park sensörü dışında mesela neyi isteyebilirim ücretsiz olarak.ilk arabam olacak ve ehliyetim de yeni bu arada. şimdiden teşekkürler..
Nerede oturuyorsun veya hangi bayiden alıcaksın? Pm ile irtibata geç bir kaç bayiyle iletişimim var denerim birşeyler
juke görsem yolda hemen kafamı cevirip bakıyorum ,civic cok sıradanlastı iyi araçolabilir ama 7,8 ay sonra yeni kasası gelicek zaten...
Juke tasarımı bence de kötü tutmazsa ve kaldırırlarsa üretimden cok deger kaybeder/ ikisi arasında kesin civic
quote:
Orijinalden alıntı: battalgazi33
jukenın garip tasarımı şuan size çekici gelsede göz alıştıktan sonra pekde öyle olmayacaktır,ikinci elide düşünmek lazım birkaç sene sonra garip tasarımından dolayı bu aracı elınızden çıkaramayacağınızı garanti ederim,ayrıca arka koltuklar çok kullanışsız 4 kişilik bir ailenin arkada oturmak zorunda kalan üyelerinin yolculuğu baya sıkıntılı olacaktır,aracın plastik kalitesi gerçekten vasat incelediğim model navigasyonluydu çok kalitesiz bir görüntüsü vardı,motorlarına diyecek birşey yok özellikle dizel motor verileri çok güzel..sadece ikisi arasında kaldıysan kusurları olsada bence civic tercihin olmalı
bence juke alın 2. eli dert etmeyin satacağınız zaman haber verin ben alırım
civic le juke kıyas edilmesini anlayamadım. Ama illa bir araç tercih edilecekse 2 aracıda kullandığım için görüşlerimi iletebilirim.
1.si civic çok alçak bir araç ve ne yazıkki tek olumlu tarafı motoru. arka tipi harika olan bu aracın ön tipi de bir o kadar berbat. motorlarına iyi dedim kabul ancak şu devirde benzinli mercedes bile kullanmayı tercih etmem. varsa yoksa dizel diyenlerdenim. ben 1 hafta kadar kullanmıştım civici. seri bir araçtı son hızı falan da iyiydi ancak yakıtı korkunçtu. şu an benzinli focus kullanıyorum kıyaslamama göre focustan oldukça fazla yakıyor. juke a gelince, bir kere civice göre teknolojisi tasarımı ve diğer konularda oldukça yeni bir araç. SUV sınıfında bir kere. kullanım zevki açısından çok farklı 2 araç. ben alçak kullanım sevmediğimden belkide, juke kullanımını çok beğendim. malzeme kalitesinde honda 1 adım daha önde. juke özensiz olmuş. ama dış görünüş kullanım zevki konularında honda dan çok önde diye düşünüyorum. gelelim en önemli özelliğe juke 1.5 dizel, 110 beygir ve 240 tork. yakıtı da ortalama 5.1 bu değer oldukça iddialı geldi bana. zaten kendini kanıtlamış reno motoru var üzerinde. bu değerlerden honda sadece beygir gücünde yüksek. tork da dizel olmanın avantajı var juke da. honda ile düz yolda istediğinizi yapabilirsiniz, çok iyi hızlanabilir. ancak bir rampada juke u ararsınız. gelelim fiyatlarına hondanın sıfır fiyatını bilmiyorum ama juke 1.5 dizel full olan modeli 50.500 gibi bir rakam. honda eğer 35-40 arası ise belki kıyaslanabilir ancak 40 dan fazla ise zaten düşünmek çok mantıklı olamayacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme