Şimdi Ara

JUKE test edildi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze selam, bu ara imzamdanda anlaşılacağı üzere dizel otomatikve 1.6 araç araştırmasındayım. (2 aydır) ancak dizel ve otomatik araçlar ile benzinli ve otomatik araçlar arasında neredeyse 10.000 civarı fark var. bu farkıda varmek pek akıllıca görünmüyor. yıllık 20.000 km yaptığım halde. bu meyanda benzinli otomatik araçlarıda satın alma listeme ekledim.

ve çekmeköy (yenidoğan demek daha doğru) yüzbaşı oğlu otoda. hem juke bence c4 ü inceledim. juke ile testet çıktım.

öncelikle juke iç mekan oldukça kalitesiz. ancak geniş geldi. 1.6 benzinli cvt aracı denedim. teyb ses kalitesi kötü idi. gerçi önceki aracımın 1.6 passat olması yorumlarımı etkiliyor olabilir. ancak emin olun. manuel 1.6 102 hp hitler motoru, juke cvt ye kitler :)

cvt şanzıman en azından juke da kullanılan rezalet ötesi idi diyebilirim. araç resmen bağırıyor ama gitmiyor. ayrıca vites geçişi kademe bazen var bazen yok anlamadım. bir an vites düşürürken sarstı. cvt ye notum SIFIR. belkide güçsüz bir motorla kullanıldığındandır. bilemiyorum.

juke direksiyon manevra kabiliyeti yüksek, ve keskin. beğendim. bozuk yol performansıda güzeldi. neyse benim için motor ve şanzıman öncelikli olduğundan. tsi artı dsg nin yanınna bile yaklaşamaz 1.6 atmosferik ve cvt.

vel hasıl kelam juke'u defterden sildim.

• sizin kullandıgınız aracta sorun olmasın?

sport modunda soyledıklerınızın hıcbırı olmuyor juke ıcın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

sizin kullandıgınız aracta sorun olmasın?

Sorun!

Test edilen aracı yeterince tanıtmayan, Satış temsilcisin de..

Mevcut bir başlık var iken, JUKE test edildi!!! diye iddalı bir başlık açan kullanıcıda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager79

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

sizin kullandıgınız aracta sorun olmasın?

Sorun!

Test edilen aracı yeterince tanıtmayan, Satış temsilcisin de..

Mevcut bir başlık var iken, JUKE test edildi!!! diye iddalı bir başlık açan kullanıcıda..

bir kere emek sarf etmişim ve subjektif olarak, test ettiğim bir araç hakkında düşüncelerimi yazmışım. teşekkür edeceğin yerde yaptığın yoruma bak. beğenirsin beğenmezsin. sen de test et, paylaş. Okuyanlar kime istiyorsa ona inanır veya inanmaz. gider kendide dener. vs.
    bende ne SORUN! varmış açıkça sölede bilelim...

• bir kere emek sarf etmişim ve subjektif olarak, test ettiğim bir araç hakkında düşüncelerimi yazmışım. teşekkür edeceğin yerde yaptığın yoruma bak. beğenirsin beğenmezsin. sen de test et, paylaş. Okuyanlar kime istiyorsa ona inanır veya inanmaz. gider kendide dener. vs.
    bende ne SORUN! varmış açıkça sölede bilelim...
  • oquzdag boswer meyveli agacsin sen :) ama karakterlerimiz benziyo sanirim. ben de senin gibi dusunuyorum yahu. juke denilen araca ben ilk goruste asik olmustum. ama bu ask, afetul devran bir hatun gorup asik olup, 5 dakika muhabbet ettikten sonra bir daha yuzunu gormek istememek ile ayni seviyede oldu. o 5 dakika ise test surusum esnasinda vuku buldu. iceriye ciddi manada ruzgar sesi aliyordu asik oldugum arac. yapmamaliydi. 80 km hizla giderken bunu bana yapmayacakti :)

velhasil, dizeli de otomatigi de biraktim ben artik. mantik evliligi yapiyorum. 37 bine 2009 1.4 tsi 140 beygir golf buldum ve 2 yil da garantisi var. sanziman manziman dagitirsa garantisine guveniyorum. bi de dsg6 ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

herkeze selam, bu ara imzamdanda anlaşılacağı üzere dizel otomatikve 1.6 araç araştırmasındayım. (2 aydır) ancak dizel ve otomatik araçlar ile benzinli ve otomatik araçlar arasında neredeyse 10.000 civarı fark var. bu farkıda varmek pek akıllıca görünmüyor. yıllık 20.000 km yaptığım halde. bu meyanda benzinli otomatik araçlarıda satın alma listeme ekledim.

ve çekmeköy (yenidoğan demek daha doğru) yüzbaşı oğlu otoda. hem juke bence c4 ü inceledim. juke ile testet çıktım.

öncelikle juke iç mekan oldukça kalitesiz. ancak geniş geldi. 1.6 benzinli cvt aracı denedim. teyb ses kalitesi kötü idi. gerçi önceki aracımın 1.6 passat olması yorumlarımı etkiliyor olabilir. ancak emin olun. manuel 1.6 102 hp hitler motoru, juke cvt ye kitler :)

cvt şanzıman en azından juke da kullanılan rezalet ötesi idi diyebilirim. araç resmen bağırıyor ama gitmiyor. ayrıca vites geçişi kademe bazen var bazen yok anlamadım. bir an vites düşürürken sarstı. cvt ye notum SIFIR. belkide güçsüz bir motorla kullanıldığındandır. bilemiyorum.

juke direksiyon manevra kabiliyeti yüksek, ve keskin. beğendim. bozuk yol performansıda güzeldi. neyse benim için motor ve şanzıman öncelikli olduğundan. tsi artı dsg nin yanınna bile yaklaşamaz 1.6 atmosferik ve cvt.

vel hasıl kelam juke'u defterden sildim.

bende jukeyi inceledim konyada kullandım. malzeme kalitesi kötü demişsiniz ama bence orta kalite motoru kötü demişsiniz bence gayet seri araç atlıyo resmen yazdıklarınıza katılmıyorum...aracın eco vb.modları var çekiş bu modda çekiş düşer ,her insanın aracı kullanım biçimi farklıdır.
    jukeyi kullanan 10 kişiden 1'i beğenmemiyor 9 'u beğeniyor zaten . inceleme için size Teşekkür ederim.

jukenin 1 tane modeli yok ekonomik duruma göre değişir .
    JUKE 1.6 VISIA 5DR 4X2 M/T***2011MY***
    40,877
    JUKE 1.6 TEKNA 5DR M/T 4X2 ***2011MY***
    44,957
    JUKE 1.6 SPORT PACK 5DR 4X2 M/T***2011MY***
    46,487
    JUKE 1.6 TEKNA 5DR 4X2 CVT***2011MY***
    48,017
    JUKE 1.6 SPORT PACK 5DR 4X2 CVT***2011MY***
    49,547
    JUKE 1.6 PLATINUM 5DR 4X2 CVT***2011MY***
    52,607
    JUKE 1.6 PLATINUM DERİ DÖŞEME 5DR 4X2 CVT***2011MY***
    55,157
    JUKE 1.5 DCI VISIA 5DR 4X2 M/T***2011MY***
    45,977
    JUKE 1.5 DCI TEKNA 5DR 4X2 M/T***2011MY***
    50,057
    JUKE 1.5 DCI SPORT PACK 5DR 4X2 M/T***2011MY***
    51,587
    JUKE 1.6 DIG-T SPORT PACK 5DR 4X2 M/T***2011MY***
    61,296
    JUKE 1.6 DIG-T PLATINUM DERİ DÖŞEME 5DR 4X4 CVT***2011MY***
    76,596

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 24 Nisan 2011; 20:42:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.