Şimdi Ara

Jumper EZbook X3 Laptop 13.3 inç - 200$ | Intel N3350 - Hd Grafik 500 |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jumper EZbook X3 Laptop [13.3 inç / IPS]

Jumper EZbook X3 Laptop 13.3 inç - 200$ | Intel N3350 - Hd Grafik 500 |

Özellikler: Intel Apollo Lake N3350 Çift Çekirdekli İşlemci / Intel HD Grafik 500 / Windows 10 İşletim Sistemi / 13.3 inç FHD IPS Ekran / 6GB DDR3L RAM / 64GB eMMC / Bluetooth 4.0

Jumper EZbook X3 Dizüstü Bilgisayarı [Flaş] İndirimle [ 200 ] dolara satın alabilirsiniz.

Bilgisayar ve tablet gibi cihazlar ötv listesinde yer almıyor. Yalnızca vergi ve bandrol ücreti ödeyerek teslim alabilirsiniz.

https://www.orgtr.com.tr/course/ozel-tuketim-vergisi-otv-iv-sayili-liste/

Bilgisayar, tablet veya yüksek tutarda herhangi bir ürün alacağınız zaman; gümrük, kargo seçimi ve diğer konular hakkında gerekli bilgilendirme için safaya yazabilir veya ''özel mesaj'' ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

• banggood ile vergisiz alırız tşkler gearbest my ex
  • 20 dolarlik kamera gumruge takilir. Isini dogru yapmayan eleman ihbari yanlis adrese yapar. Ben olayi farkedene kadar urun geri yollanir.

Bugune kadar 3-4binliralik alisveris yaptigim gearbest.com 3 aydir masraf uaptigini belirterek 10dolarin kesinti seklinde paranin ustune yatmak isteyerek, israrla iade teklifinde bulunur.

O yuzden gb mi.... aman haaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptop un plastik kasalılsrına dikkat edin bede vardı 10 ay dayandı menteşe kısmı.

• Şu Avon Lr kozmetik virüsleri gibi birde bu gearbest banggoodcular türedi. Sanki buranın DonanımHaber olduğunu bilmezmiş gibi sağda solda çok rahat daha ucuzu bulunan ürünüde 1$ referal iadesi alacaz diye yok bayram indirimi yok sınırlı sayıda süper indirim gibi başlıklarla paylaşıyorlar, o işin ekmeğini mühendis murat yedi bitirdi beyler. Çinlilerin Türklerden bir farkı yok kargoyu bile paralı yaptılar.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m@rslan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bir yıl önce vergi iadesini kaldırdılar maalesef. Ücret kesintisi veya başka bir sorun çıktıysa yardımcı olmaya çalışırım.

• atheet kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kasası alüminyum.

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    banggoodcuları bilmem ama yaklaşık 3 yıldır burada çalışıyorum. Ayrıca konuyu sıcak fırsatlar bilgisayar bölümüne açmıştım, yurt dışı alışveriş olduğundan tekrar bu kısma taşındı. Daha ucuza bildiğiniz bir yer varsa oraya bakın o zaman. Boş konuşmanıza gerek yok. Refli link de otomatik olarak forum yönetimi tarafından ekleniyor. Bu arada amazonun refi de forum yönetimine aitti; mühendis murat'a değil.

• gearbst G kullanıcısına yanıt
    Herkese merhaba bana neden yok
  • gearbst G kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlar oraya yazmış banggooddan daha ucuza geliyor diye. Boş veya dolu konuşup konuşmadığımı değerlendirebileceğinize kim izin verdi? Siz gearbst kullanıcı adı ile mühendismurat gibi Allah rızası için mi paylaşıyorsunuz bu ürünleri? Forum yonetimine ait reli linklerin içinde ayrıca mühendis Murat'ın gömülü linkleri mevcuttu bir konu hakkında bilginiz varsa konuşmanızı yoksa susup laf kalabalığı yapmamanızı tavsiye ederim ama kimsede Özgürce laf kalabalığı yapmaya devam etmenizi engelleyecek güçte değildir hayırlı satışlar!

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Daha uygun fiyata satılan yer varsa link ekleyin, konuyu kapatalım. Yalnız bu ürün banggood da yok ve fiyatı hakkında da herhangi bir bilginizin olmadığı, kulaktan dolma yorumunuzdan belli gayet. Araştırmadan sağa sola boş yapmamanızı öneririm bu yüzden. Ayrıca sıcak fırsat olduğu için farklı konu açmak istedim. Elinizde kesin bilgi olmadığı gibi hiç alakası olmayan bir içerikle eleştiri yapmaya çalışırsanız doğal olarak karşılığını alırsınız. Refli veya refsiz olması da sizi pek ilgilendirmez açıkçası. Cebnizden ekstra ref parası çıkmıyor sonuçta.

• Gearbest'in tek iyi yönü buradaki arkadaşın her türlü konuda destek olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.