Şimdi Ara

Jungle için smite a gerek yok!???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bronzdan çıkmaya çalışıyorum gelen bütün junglerlar smite a gerek yok falan diyor neyin kafası bu??

• Bronzda drake , baron falan alıyomusunuz ?
  • Ben alıyorum
  • Şöyle de "Bence sen mükemmel junglesın smitea gerek yok ama baron çalmak için lazım sen de baron çalıp daha bi efsane olmak için almalısın." de.Zaten çoluk çocuk var belki kanarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ieaael

Şöyle de "Bence sen mükemmel junglesın smitea gerek yok ama baron çalmak için lazım sen de baron çalıp daha bi efsane olmak için almalısın." de.Zaten çoluk çocuk var belki kanarlar.

En kötüsüde gerek yok diyen 1 kişi daha olması :(
  • Alınması gerekir fakat insan mal olursa smite olduğu halde buff çaldırabiliyor, Katarinayla yürüyerek rahat bir şekilde baron çalmışlığım var.
  • Smite kullanmayı bilmedikleri için doğal bu şekilde düşünmeleri zira dragon'a, baron'a veya buff'a başlarken bastıklarından bir anlamı kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jungle için smite şart değildir(Smiteless jung dönebilen şampiyonlar da vardır) amaBuff/Drake/Baron Control için her takıma en az 1 Smite şarttır. En çok da junglerın işine yaradığı için Jungler alır Smite'ı. Güven seviyene, hedeflerin takım için önemine, diğer Summoner Spell'lerine bağımlılığınıza göre 2 veya daha fazla da smite alabilirsiniz. Ya da Nunu alıp Q rushlarsan Smite ihtiyacın da olmayabilir(5. Seviye Consume, 18 Level bir karakterin Smite'ı ile aynı güce sahiptir.
    Meta bağımlısı olmayın..
  • Blitzcrank ile baron stealım var ( q ile ). O günden sonra ( aylaaar önceydi, jungle sadece fiddlela dönüyordum/dönebiliyordum ) her champa alıyorum smite. Fiddle ve warwick dahil.
  • Bronz.
  • Ot kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulc@n

Ya bronzdan çıkmaya çalışıyorum gelen bütün junglerlar smite a gerek yok falan diyor neyin kafası bu??

nunu oynamıorsan drakele baronu nasıl alacaksın yada çalacaksın onlar o kafaları nedeniyle bronzeda zaten ne bekliyorsun?
  • jungler ıçın smite, flash kadar önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Alınması gerekir fakat insan mal olursa smite olduğu halde buff çaldırabiliyor, Katarinayla yürüyerek rahat bir şekilde baron çalmışlığım var.

sunfire falan mi aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Alınması gerekir fakat insan mal olursa smite olduğu halde buff çaldırabiliyor, Katarinayla yürüyerek rahat bir şekilde baron çalmışlığım var.

sunfire falan mi aldin

Yürüdüm w bastım e atıp kaçtım çalıya kadar gittim tfye girdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulc@n

Ya bronzdan çıkmaya çalışıyorum gelen bütün junglerlar smite a gerek yok falan diyor neyin kafası bu??

bak usta yi pickleyip ignite+flash alıyorsun bide 400lük as itemıyla başlıyorsun çok op oluyor.
  • bunlar böle yapcak bişe yok
  • quote:

quote:

quote:

sunfire falan mi aldin

keske sunfire kassaydin 2ie vakasi olurdun forumun:D yada 2rabadon
    :3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Only noobs need smite
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sunfire falan mi aldin

keske sunfire kassaydin 2ie vakasi olurdun forumun:D yada 2rabadon
    :3

niye alayım olm noobmuyum la ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.