Şimdi Ara

Jungle'in Ranked günlüğü [West - Bronze 1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, West sunucusunda Türkiyeden aktardığım hesabım Plat V seviyesi iken, çalınıp 1 ay süreyle elosunun ırzına geçilmiş durumdadır. Yeni sezonda şanssızlıktan ötürü Bronze 1 Olarak başladım ligime. Hedefim bu sezon için Diamond ligine kadar çıkmaktır. Maçlarım genel olarak tryhard modda olacak. Maçlar hakkında resim ve yorumlarımı konu altında paylaşacağım.

quote:

14.12.2016 00:00 Maçları

Early'de Yasuo'ya iki başarılı gank atarak oyunu taşımasını sağladım. Genel olarak kolay bir maçtı.
    Jungle'in Ranked günlüğü [West - Bronze 1]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 14 Aralık 2016; 0:42:46 >

• takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de. Bir şey sorocagım. Gerçekten westte afk kalan feedleyen veya saçma pickler alan olmuyor mu? Ping durumun nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Melanie Thierry

Ben de. Bir şey sorocagım. Gerçekten westte afk kalan feedleyen veya saçma pickler alan olmuyor mu? Ping durumun nasıl?

Afk- Var
    Feedleyen - Var
    Saçma pick - olmaz olur mu o da var.
    Ping - 60-70 ms

Soruların cevapları bunlar.
  • quote:

Ben de. Bir şey sorocagım. Gerçekten westte afk kalan feedleyen veya saçma pickler alan olmuyor mu? Ping durumun nasıl?

Westte trnin nerdeyse aynisi lakin edilen kufur yada flame ingilizce olunca tr deki kadar etkilemiyor, bide genelde flame yapana direk shut up yazarlar

• 5 maçtan paylaşıldıktan sonra ölecek konu. Her zamanki gibi.
  • quote:

Türkiye sunucusuna kıyasla çok daha az. Ben ortalama 70-80 ping'de oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginç bir şekilde bende westte daha az ping ile oynuyorum. Ayrıca evet afk feeder falan var ama flame çok çok daha az
  • westle tr aynı. sadece westteki adamlar daha korkak oynuyorlar, tr dekiler yürek yemiş gibi.

westte toxiclik yok sadece, ha var tabi fakat anında banlanıyorsun. Dün kötü bir gün geçiriyordum mesela 4 maç attım hepsinde de toxiclik yaptım az birazcık anında chat ban'ı almışım. 1 günde hemen.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Tek cumleyle tryi özetlemişsiniz. Yürek yemiş gibi dalıyorlar. Strateji yok plan yok tek bildikleri Allah ne verdiyse dalmak. Daha 3 lvlda botta dive atıp karşı adcye 3 kill veren jung+bot gördü bu gözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 13 Aralık 2016; 15:30:43 >
  • takipdeyim.
  • quote:

Turkiye serverine olan nefretimi kustum:

West'e gecme sebebim şu saçma "ağla,şu adam oyun alacak,sizin jungle çarp almasaydı zaten koridordan cıkmıyor"lafları oldu.Ben kamp yedigimde bizim jungle'a bota ya da mid e sürekli gank atmasını(solo top oyuncusuyum)isterim.2 totem alıp koridorumda farm yaparım arkadaş.Ne bu isyan anlamıyorum."Canım azdı dive girdiler" lafını da yoksayıyorum.Adam belli ki seni kampliyor ve sen karsindaki rakiplr hala hasar takasina giriyorsun o zaman bu senin sucun oluyor."Jungle farkı" yazınca karsi takim seni alkislamayacak,kendi takiminin moralini bozmaktan baska bir sey yapmayacaksin ve sonra arkadaslarina "abi bana lowlar geliyor karsiya challengerlar adalete bak" diye bulundugun ligden sitem ediceksin.Ama o ligde kalmaya devam ediceksin bundan suphem yok.
    Sezon 6 da oyuna basladim.Ilk ligim silver V ti.Sezonu plat V bitirdim.Dogru iletisim ile herseyi basarmak mumkun,bu yuzden bahanelerin arkasina siginmayin.

• beraber oynayabiliriz. b4e çıktım bende tırmanıyorum. WhatElseIsThere nikim.
  • Konuyu açtıktan sonra maç atamadım, 12:00 itibariyle başlıyorum. Geceyarısına kadar devam edicem. Mesaj editlenecektir.
  • Takipteyim, başarılar.
  • İlk maç kolay bir Win aldık. 25pnts cebe koyarak yolumuza devam ediyoruz.
    #Maçlar ilk mesaja eklenecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.