Şimdi Ara

jungle-mid pre?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerden çıktı bu?tamam premade girilir de böyle yazınca neden sahipleniliyor?adam deli flame yaptı bırakmadım diye,bırakmak zorunda da değil kimse bence,bot premade'e bişey demiyorum ama aga bu nedir?

• Benim bir arkadaş mid gitmek istiyince bende jungle ricasında bulunuyorum. Maini adc-supp, midde solo da az gank almazsa feedliyor

Ama "say no to flaming" tabi.
  • Bot pre de pek sahiplenme olmaz ama bırakırsa bırakır adam bırakmıyorsa kalan şeyi alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Benim bir arkadaş mid gitmek istiyince bende jungle ricasında bulunuyorum. Maini adc-supp, midde solo da az gank almazsa feedliyor

Ama "say no to flaming" tabi.

premade girmekte ve rica etmekte değil sorun zaten 2 rolü de sahiplenmek,kimse bırakmak zorunla değil kesinlikle
  • zorunda değilsin ama bırakmak daha iyidir adamların belli ki bir taktikleri vardır duo olarak şans vermek lazım onlara.
  • Bugün normal oyunda adamlar top pre dediler hemen çıktım 10lvken bile yapmıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Bugün normal oyunda adamlar top pre dediler hemen çıktım 10lvken bile yapmıyorduk

10 level'da bot oyununda yapan oluyordu
  • Adamlara bıraksaydınız belki taşıyacaktı. Neden milletin huyuna gitmiyorsunuz ??
  • Bu arada geçen rankedda solo bot Cait solo top Irelia 2 jung Jax - Rengar ve Orianna mid yaptık. Rengar onların jung temizliyordu 2 kişi gang gidiyorlardı fena ezildi karşı takım. Jung zaten mapi turluyordu boş boş
  • Aynen lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

Adamlara bıraksaydınız belki taşıyacaktı. Neden milletin huyuna gitmiyorsunuz ??

bronzda kalmak çok zevkli xD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıma ihtimali "Bot Pre"cilerden daha yüksek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

Adamlara bıraksaydınız belki taşıyacaktı. Neden milletin huyuna gitmiyorsunuz ??

bronzda kalmak çok zevkli xD

Demi knk xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.