Şimdi Ara

Jungle Önerileriniz Neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre main sup oynadıktan sonra şimdi kendimi jugnle da geliştirmek istiyorum önerileriniz nedir s4 için.Ayrıca oyundan 3-4 ay uzaktım 1 haftadır tekrar oynuyorum o yüzden pek değişiklilere ve yeni şampiyonlara alışık değilim.Jungle için çoğu şampiyonum var.

• Wukong
  • Gragas wuk pant vi maokai eve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Gragas wuk pant vi maokai eve

Konu kapanabilir

• quote:

Konu kapanabilir

• elise yada vi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Konu kapanabilir

Alıntıları Göster
    Lee sin ve Şuanda pek pickleri dikkat çekmemiş gibi gözüken shaco da listeye eklenebilir. Ben bayağı shaco oynayan görüyorum bu aralar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ilk videom nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vi,J4

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Vi,J4
    hecarim udyr mokai
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Lee sin ve Şuanda pek pickleri dikkat çekmemiş gibi gözüken shaco da listeye eklenebilir. Ben bayağı shaco oynayan görüyorum bu aralar.

Alıntıları Göster
    Shaco, Wukong, Elise, Evelynn, Amumu.
  • jarvan cok iyi oluyo

• Kardeş lee vardı bi zamanlar . Nerf ün dibini yedi yiyecek .
    Evelyn var . Gang atmayı beceremiyosan al bunu yanına gidene kadar fark edilmez aniden agır damaga verirsin
    Ama en uzman hero dersen tabikide vi ... yakalama tutma zıplatma agır damage verme ormanı hızlı hızlı temizleme vb. Özellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: OP Lee Sin

Kardeş lee vardı bi zamanlar . Nerf ün dibini yedi yiyecek .
    Evelyn var . Gang atmayı beceremiyosan al bunu yanına gidene kadar fark edilmez aniden agır damaga verirsin
    Ama en uzman hero dersen tabikide vi ... yakalama tutma zıplatma agır damage verme ormanı hızlı hızlı temizleme vb. Özellikler
    vi wukong elise akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

vi wukong elise akar

Alıntıları Göster
    Sakkııın lee sin alma acayip bi nerf gelebilir.Gelmezse al lee sini tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka

Sakkııın lee sin alma acayip bi nerf gelebilir.Gelmezse al lee sini tek geçerim

Alıntıları Göster
    Lee sin nerf geleceği için şimdilik onu listene koyma , rito bu saçma nerften vazgeçerse o zaman alabilirsin.Benim tavsiyem udyr olacak tabii ki.Öğrenip tam performans oynamak uzun süreni alır ama öğrendikten sonra bir lee sin kadar vi kadar oyun taşıma potansiyeli olan bir hero.

Ayrıca geçen haftalarda pbe de ufak bir buff attılar , stun yiyen kişi şuan 6 sn sonra tekrar stun yiyebiliyor , pbe de bunu 1 saniye düşürdüler ve bu ganklerde 2 kere stun atmayı çok daha kolaylaştıracak.Riot un pbede udyre buff atması bence önemli birşey , demekki onu da ufaktan sahalara döndürmeyi istiyor olabilirler.

Udyri müthiş oynamak için trick2g gibi tecrübeli adamları izlemek , onlardan öğrenmek ve bu öğrendiklerinin üstüne kendi yeteneklerinle birşeyler koyman gerekli.Çoğu insan udyri jungle da oynarken dışarıdan basit olarak görüyor ama öyle değil , 3 stance ile stance dance yapmakla bitmiyor iş , gank atarken bile bir ton detay var, aynı şekilde tflerde ve kaçma kovalamalarda işini bilen udyr ile bilmeyen udyr çok farklı şekilde oynar.

Kısa vadede etkili olmak istiyorsan şuan için vi , khazix pant wukong filan çok zor olmayan ve kısa sürede zevk alarak oynayabileceğin junglerlar ama trde olay jungle da oynadığın herodan çok jungle bilgin ve yapman gerekeni oyun boyunca en doğru şekilde yapabilmen bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Lee sin nerf geleceği için şimdilik onu listene koyma , rito bu saçma nerften vazgeçerse o zaman alabilirsin.Benim tavsiyem udyr olacak tabii ki.Öğrenip tam performans oynamak uzun süreni alır ama öğrendikten sonra bir lee sin kadar vi kadar oyun taşıma potansiyeli olan bir hero.

Ayrıca geçen haftalarda pbe de ufak bir buff attılar , stun yiyen kişi şuan 6 sn sonra tekrar stun yiyebiliyor , pbe de bunu 1 saniye düşürdüler ve bu ganklerde 2 kere stun atmayı çok daha kolaylaştıracak.Riot un pbede udyre buff atması bence önemli birşey , demekki onu da ufaktan sahalara döndürmeyi istiyor olabilirler.

Udyri müthiş oynamak için trick2g gibi tecrübeli adamları izlemek , onlardan öğrenmek ve bu öğrendiklerinin üstüne kendi yeteneklerinle birşeyler koyman gerekli.Çoğu insan udyri jungle da oynarken dışarıdan basit olarak görüyor ama öyle değil , 3 stance ile stance dance yapmakla bitmiyor iş , gank atarken bile bir ton detay var, aynı şekilde tflerde ve kaçma kovalamalarda işini bilen udyr ile bilmeyen udyr çok farklı şekilde oynar.

Kısa vadede etkili olmak istiyorsan şuan için vi , khazix pant wukong filan çok zor olmayan ve kısa sürede zevk alarak oynayabileceğin junglerlar ama trde olay jungle da oynadığın herodan çok jungle bilgin ve yapman gerekeni oyun boyunca en doğru şekilde yapabilmen bence.

Alıntıları Göster
    peki skarner için görüşleriniz neler skarner s4 ne kadar viable

• Benim favorim tabilo vi ama wukongla panth ide cok seviyorum

• Wukong

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D37FC5D75

Wukong
    Wukong, kha'zix, vi, pantheon
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Wukong, kha'zix, vi, pantheon

Alıntıları Göster
    Sejuani al arkana yaslan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.