Şimdi Ara

Jungle Vi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün jungle vi hakkında bayağı stream izledim youtube tan herkes ilk baş büyük kertenkelenin ruhu ve kara balta çıkıyor sizce böyle mi olmalı TR de bu itemleri çıkınca ''tank kas oç'' gibi tepkiler alıyoruz.Sizce uygun item buildi nasıl olmalı?

• Sende tank kas co

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim videolarda adamlar taşıyor onlarda flamer 0 ama bizde o itemin bir tanesini çık anında dediğim olay oluyor ve TR de flamer çok fazla
  • Ben tanka ihtiyacım olursa jungle iteminden sonra dev kemeri > hırpalayan > randuin > kara balta diye gidiyorum. Veya can veren jungle itemi çıktığım zamanda oluyor. Değişiyor anlayacağın.
  • Vi ye tank çıkılmaz 1-2 item dışında. Potansiyelini mahvedersiniz.
  • Anladım zaten karşı takıma göre bakıyorum ad veya ap hangisi fazlaysa ona göre çıkıyorum ama videolardaki buildleride denemek lazım
  • Kertenkele Jungler olduğun için şart, Vi için CDR önemlidir.
    Kara Balta da zaten core itemi. Vi'ın ihtiyacı olan her şeyi veriyor.

Ben Kertenkele>Hırpalayan>Randuin diye gidiyorum genellikle Jungler Vi ile. Hırpalayanı Randuin'den sonra Kara Balta yapıyorum. Bot duruma göre değişir, APC tehlikeli oluyorsa Merkür, çok AD varsa Ninja Tabi, counter jungle problemi yaşıyorsam Gezgin Pabucu.

Bu 4 itemden sonra tamamen takımın ihtiyacı ve karşının durumuna göre dizilim yapıyorum. BOTRK, Trinity, Warmog, Spirit Visage, Sunfire, Çivili, Buzdoğan, Donmuş Yürek vs her şey olabilir, o anki ihtiyacına göre almalısın.

Vi'a safi tank kasılmaz, doğru bulmuyorum. Oldukça yüksek hasar potansiyeli var, offtank denince aklıma gelen ilk herodur Vi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilerinle aydınlattıgın için eyvallah hocam yalnız şunu anlamadım büyük kertenkelenin ruhunu çıkıcam hırpalayan sonra randuin randuinden sonra kara baltayımı tamamlayacağım?
  • Viye tamamen tank çıkcağına git seju, nati oyna.Şampiyonun özelliği hem damage verebilmesi hem de tanky özelliklere sahip olması.Tank çık diyen düşük zekalı arkadaşlara he deyip geç.Jungler oynuyosan trde özellikle, oyun taşıyabilecek düzeyde damage verebilen şampiyonlar seçmelisin; bunlara da gidip tank çıkamazsın.Ben genel olarak jungle itemi+1 ofansif itemden sonra tanky-ofansif karışık giderim.
  • Sağolun tavsiyeleriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.