Şimdi Ara

::::::::::::::JUNİOR NEMBERS TOURNUMENT PLAY:::::::::::::::: (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online yim de bi dakka toparlıyım teamı
  • takım hazır yolla daveti baryss
  • hadii nick baryss
  • ben gelmedim maça misafir war aslında o pokelerin werilceine inansam asla bırakmazdım turnuvayı hatta eminim 1. bile olurdum ama inanmıyotum ben o pokelerin werilceinetrapcard kızma ama
  • ei olan kasansın osmnnnnnnnnnnn

edit:tüko görürüz wercemmi wermicemmi kader buymus zuha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapcard -- 3 Ağustos 2007; 21:34:18 >
  • ash bugra on değilsin yaa hadi cabuk ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 3 Ağustos 2007; 21:36:46 >
  • arkadaşlar ben XkorkusuzX charıyla ortak olcamda yinede soruyum dedim.acaba baryss değilde XkorkusuzX charıyla oynaya bilir miyim?hayır derseniz yarın saat 20.00 a kadar bekleyip öle ortak olucaz lütfen cabuk yazın
  • sage29 pardon yaa kendimi internete kaptırmısım gercekten cok pardon birazdan yaparız msn mi ekle ok bugra93qmsn.com ordan konusalım
  • sage29 kazanmıstır cok çekişmeli mac olmus teamı yanlıs kurdum ve yenildim adamı cok hafife aldım 670 puanı war ve yenildim ama daha karsımda ank_yer var inş onu yenip 2.olurum
  • yendiimbu sırada arkadaşlar ben berk1995 ile ortak oldum(berk12)neyse iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 3 Ağustos 2007; 23:31:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sage29

yendiimbu sırada arkadaşlar ben berk1995 ile ortak oldum(berk12)neyse iyi oyunlar

tebrikler
  • boşuna sewiniosunuz ödüller werilmicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: tüko

boşuna sewiniosunuz ödüller werilmicek

kim dedi ve nerden biliosun
  • nese tamam ben karısmıorm turnuva bitsin hediyeleri alırsanız helal trapcard a ama alamazsanız o zaman bana hak werirsiniz
  • ank_yer onmusun msn e ekle onsan
  • jedi41 dediği tamamen doğrudur.gerçek takımı ile oynamamış.
  • bidaha kapısın ozmn
  • tamm sage bidaha kapısıcaz aksam hazır ol zaten 20de bitiyormus bizde yaplaımda bitsin su turnuva
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

tamm sage bidaha kapısıcaz aksam hazır ol zaten 20de bitiyormus bizde yaplaımda bitsin su turnuva

ama sage29 seni yenmiş nie bir daha oynasınki
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.