Şimdi Ara

Jupp Heynckes:”Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş ve Beşiktaş kendi liginde şampiyon olacaktır” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haddini bil. Adabınla yaz. Yoksa hayatımda ilk defa egm ye gideceğim. Bu yazdığını ise GS hukuk kuruluna ileteceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

Jupp Heynckes Superlig'i takip etmiyor, bizim ve rakiplerin form durumunu karsilastirmali olarak fazla bilmiyor. Hakem faktorunu, oyuncularin aldigi cezalari bilmiyor ve zaten bilemez. Haberin meali; centilmenlik ve kibarlik, yani sahada yendigin rakibini saha disinda yuceltme.

Ben de sampiyon olacagimiza inaniyorum, ozellikle 1-2 hafta icinde liderligi alabilirsek, buna inancim daha cok artacak. Sene basindan beri duzgun bir seri yapamadik, birak zor maclari kolaylarda bile puan kaybettik. Zamam zaman puan farki 8-9'u gordu.

Ancak su SL'den elenecegimiz ne zaman belli oldu, eksik kadroya ragmen takim kipirdamaya basladi, en zorlu surec dedigimiz son 3 haftayi kayipsiz gectik. Eger su onumuzdeki 2-3 haftayi da ayni sekilde gecersek, sampiyon oluruz.

Turkiye ligi ve Bjk maclarini izlemis. Aciklamasina denk gelmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

Jupp Heynckes Superlig'i takip etmiyor, bizim ve rakiplerin form durumunu karsilastirmali olarak fazla bilmiyor. Hakem faktorunu, oyuncularin aldigi cezalari bilmiyor ve zaten bilemez. Haberin meali; centilmenlik ve kibarlik, yani sahada yendigin rakibini saha disinda yuceltme.

Ben de sampiyon olacagimiza inaniyorum, ozellikle 1-2 hafta icinde liderligi alabilirsek, buna inancim daha cok artacak. Sene basindan beri duzgun bir seri yapamadik, birak zor maclari kolaylarda bile puan kaybettik. Zamam zaman puan farki 8-9'u gordu.

Ancak su SL'den elenecegimiz ne zaman belli oldu, eksik kadroya ragmen takim kipirdamaya basladi, en zorlu surec dedigimiz son 3 haftayi kayipsiz gectik. Eger su onumuzdeki 2-3 haftayi da ayni sekilde gecersek, sampiyon oluruz.

Turkiye ligi ve Bjk maclarini izlemis. Aciklamasina denk gelmistim.

Tabi ki izlemistir, sonucta rakibimiz ve analiz yapmasi gerekli. Ben "Superlig'i takip etmiyor, bizim ve rakiplerin form durumlarini karsilastirmali olarak fazla bilmiyor" diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Haddini bil. Adabınla yaz. Yoksa hayatımda ilk defa egm ye gideceğim. Bu yazdığını ise GS hukuk kuruluna ileteceğim.

Bu da son zamanların modası galiba Adam kendi düşüncesini belirtmiş egmye gidip ne diyeceksin takımımda fetöcü var dediler mi
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim.Ben ispiyoncu falan değilim.Hiçte sevmem "egm ye gideceğim" laflarını.Ama FETO yani eski adıyla fettullahçılar şu an Türk Devleti tarafından terör örgütü olarak kabul ediliyor.İyi o halde bende sana sen fetöcü ve pkk lısın diyorum.Hoşuna gider mi?Bir takımı bir caimayı terör örgütüyle ilişkilendirmek kimsenin haddine değildir.Ha bunda ısrar ederse yargı önünde hesabını verir.
  • quote:

Bak kardeşim.Ben ispiyoncu falan değilim.Hiçte sevmem "egm ye gideceğim" laflarını.Ama FETO yani eski adıyla fettullahçılar şu an Türk Devleti tarafından terör örgütü olarak kabul ediliyor.İyi o halde bende sana sen fetöcü ve pkk lısın diyorum.Hoşuna gider mi?Bir takımı bir caimayı terör örgütüyle ilişkilendirmek kimsenin haddine değildir.Ha bunda ısrar ederse yargı önünde hesabını verir.

Bunu mutlaka yapmalisiniz. Gecen ben bir GS'linin, "canim eskiden isbirligi yaptilar da, aslinda Hakan iyi cocuktur, bunlarin hepsi yalan" falan tarzi bir iletisini gormustum. GS taraftarina yakisan bu durumu kabullenmemek ve sikayet etmek. Sonucta FETO siradan bir cemaat, tarikat veya teror orgutu degil. Bir robot, casus, hatta hayatlarini satmis ve bu yoldan donemeyen, bir gerizekaliyi kutsal kabul edip, onun icin her kiliga giren ve herseyi yapan deliler toplulugu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

6-1 bitti o maç :)

http://www.mackolik.com/Mac/1136980/Real-Madrid-Galatasaray

Bahsettigim mac bu 3 0 bitmis 3 farkli diye hatirliyordum.

Evimizde de 3 1 e getirmistik ve 3 2 kaybettik.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

6-1 bitti o maç :)

http://www.mackolik.com/Mac/1136980/Real-Madrid-Galatasaray

Bahsettigim mac bu 3 0 bitmis 3 farkli diye hatirliyordum.

Evimizde de 3 1 e getirmistik ve 3 2 kaybettik.

Anladım hocam farklı maçlardan bahsediyormuşuz benim dediğim maçlar grup maçlarıydı. Siz CL çeyrek final maçından bahsetmişsiniz.

Ronaldo, 90+2'de atmıştı. Sneijder ve Drogba atmıştı golleri diye hatırlıyorum. Dayımla izlemiştik o maçı (Gs'li) unutmam

• Patavatlı kullanıcısına yanıt
    Nisan ayının ilk haftası görürsün hangi yetkiyle verdiğini. Zaten ne demişim mesajda
    1 Bütçe kısıtı verilecek (50 milyon )
    2 5 yıllık ffp anlaşması yapılacak
    3 Ayrıca Uefa'nın Yeni oyuncu bildirilmesinin yasaklanması hakkı var. Bu da transfer yasağına eş değer zaten. Alıp ligde oynatırsın 1 yıl sonra da Avrupadan men cezasını yersin. Tercih senin. Aç tüzük oku.
    Neyse nisan ayının başına da kalmayacak milli aradan sonra eğlence var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Nisan ayının ilk haftası görürsün hangi yetkiyle verdiğini. Zaten ne demişim mesajda
    1 Bütçe kısıtı verilecek (50 milyon )
    2 5 yıllık ffp anlaşması yapılacak
    3 Ayrıca Uefa'nın Yeni oyuncu bildirilmesinin yasaklanması hakkı var. Bu da transfer yasağına eş değer zaten. Alıp ligde oynatırsın 1 yıl sonra da Avrupadan men cezasını yersin. Tercih senin. Aç tüzük oku.
    Neyse nisan ayının başına da kalmayacak milli aradan sonra eğlence var.

Sen şu banlanan hesapla da aynı ıslak rüyaları görüyodun geçen sezon brandew miydi brandnew miydi neydi Rüyalara hayallere devam, sezon sonu şampiyonluk kutlarken düşünürüz cezayı

• quote:

Ultraslan liderlerinden Sebahattin Sirin'in 2009’da T24’ten Selin Ongun’a verdiği röportaj ;

Jupp Heynckes:”Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş ve Beşiktaş kendi liginde şampiyon olacaktır”

Hayirdir neyi kimi koruyorsun ayrica 25 Mart 2017 yurtdışına kaçan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem'in Galatasaray üyeliğinden ihracı oy çokluğuyla reddedildi.
    Goruntuleri var Hakan Sukur'un adi gectiginde ayakta alkislayanlarin...
    Devlet cokecekti tepelerine son cirpinislari

Daha bi ton belge sereyim istersen fetoculara laf attim diye egm'ye bildirecekmis vatanini sevmek sucsa kralina bildir hadsiz herif

Sen kimi koruyorsun onu aciklasana yuregin varsa bende ona gore yapayim sikayetlerimi herkes belli etsin tarafini aslan parcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 17 Mart 2018; 1:20:9 >

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Sen bir spor klübünü terör örgütüyle ilişkilendiren sözler söyleyen hadsizsin. Gs nin içinde fetöcüler varmış. Elbette vardı ve bu yıllardır biliniyordu. Aynı devletin içinde olduğu gibi. Bjk nin içerisinde fetöcü yok muydu? İhsan kalkavan ve ekrem dumanlı bir çırpıda söyleyebileceklerimiz. Ama burada sizde de vardı konusunu yapmıyorum. Konu şu:15 temmuz sonrası tüm kurumlar içlerindeki fetöcüleri temizledi. Ama sen gelipte GS nin içinde hala fetöcü var dersen insanları zül altında bırakırsın. Kardeşim FETÖ bir terör örgütüdür. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Yaşına göre davran. Hiç kimseyi böyle bir şeyle suçlayamazsın. Varsa elinde kanıtın koş savcılığa aksi halde ben seni iftiradan şikayet edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 17 Mart 2018; 4:39:49 >
  • quote:

Sen bir spor klübünü terör örgütüyle ilişkilendiren sözler söyleyen hadsizsin. Gs nin içinde fetöcüler varmış. Elbette vardı ve bu yıllardır biliniyordu. Aynı devletin içinde olduğu gibi. Bjk nin içerisinde fetöcü yok muydu? İhsan kalkavan ve ekrem dumanlı bir çırpıda söyleyebileceklerimiz. Ama burada sizde de vardı konusunu yapmıyorum. Konu şu:15 temmuz sonrası tüm kurumlar içlerindeki fetöcüleri temizledi. Ama sen gelipte GS nin içinde hala fetöcü var dersen insanları zül altında bırakırsın. Kardeşim FETÖ bir terör örgütüdür. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Yaşına göre davran. Hiç kimseyi böyle bir şeyle suçlayamazsın. Varsa elinde kanıtın koş savcılığa aksi halde ben seni iftiradan şikayet edeceğim.

Ayni durum Besiktas'ta yasansa Besiktas'i da elestiririm; 1998 yılında Beşiktaş'a başkan olmak isteyen İhsan Kalkavan'a talimati feto lideri gülen verdi ancak Süleyman Seba'nın direnciyle sap gibi kaldilar Kalkavan seçimi kaybedince onu teselli eden de gülen olmuş merak etme ba?kan olman icin yalvaracaklar gibisinden Be?ikta? kulubu dik durdu.

Iftira diyosan ben burda paylasmayayim yoruldum cunku paylastigim kaynaklar mesela 15 temmuz sonrasi google var elinin altinda ac arastir Galatasaray'da yasananlari bosa sallamiyoruz Galatasaray catisi altinda 1 tane art niyetli bile varsa temizlenmemis demektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 17 Mart 2018; 10:0:58 >

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Gs de yaşananları görmemek için kör olmak gerekir. Elbet biliyorum gs nin içinde bir zamanlar pek çok fetöcü olduğunu. Ama bunu hala daha iddia etmek tehlikeli. Bahsettiğimiz bir terör örgütü artık. Bir suçlama.Hafif değil yani. Bu yüzden bir kuruma fetöcü demek _eğer elinde kanıt yoksa_ iftiradır.

Gereğinden fazla kızıp kırdıysam üzgünüm ama biraz makul davran ve olayın ciddiyetini kavra.

• quote:

Gs de yaşananları görmemek için kör olmak gerekir. Elbet biliyorum gs nin içinde bir zamanlar pek çok fetöcü olduğunu. Ama bunu hala daha iddia etmek tehlikeli. Bahsettiğimiz bir terör örgütü artık. Bir suçlama.Hafif değil yani. Bu yüzden bir kuruma fetöcü demek _eğer elinde kanıt yoksa_ iftiradır.

Gereğinden fazla kızıp kırdıysam üzgünüm ama biraz makul davran ve olayın ciddiyetini kavra.

Hassasiyetini anlıyorum kırdıysam sende kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 17 Mart 2018; 10:3:53 >
  • Patavatlı kullanıcısına yanıt
    8 hafta kala 4 puan öndesiniz ve hala en ufak bir şampiyonluk şansınız yok. Ne zaman Gs şampiyon olacak diyen birini görsem bir gülme geliyor. Bırak şampiyonlugu ilk 2 ye bile giremeyeceksiniz. Nerden bildiğimi sorarsan takım olarak kapasiteniz anca anadolu takımalarına yetiyor. 3 derbi oynayıp 270 dk da gol bile atamamışsın. Başakşehirden 5 yemişsin. Bu devre aynı fikstürde de farklı olmayacak. Önümüzde ki 4 hafta sonunda ıslak rüyandan uyanacaksın. Zaten bizim için Gs maçı çerez niteliğinde. Bir 3 tane de sahanızda atarız.
  • quote:

8 hafta kala 4 puan öndesiniz ve hala en ufak bir şampiyonluk şansınız yok. Ne zaman Gs şampiyon olacak diyen birini görsem bir gülme geliyor. Bırak şampiyonlugu ilk 2 ye bile giremeyeceksiniz. Nerden bildiğimi sorarsan takım olarak kapasiteniz anca anadolu takımalarına yetiyor. 3 derbi oynayıp 270 dk da gol bile atamamışsın. Başakşehirden 5 yemişsin. Bu devre aynı fikstürde de farklı olmayacak. Önümüzde ki 4 hafta sonunda ıslak rüyandan uyanacaksın. Zaten bizim için Gs maçı çerez niteliğinde. Bir 3 tane de sahanızda atarız.

Bol bol gül o zaman sezon sonuna kadar vaktin var

4 puan arkada takılın 3. olursanız başarıdır bu über süper harika mükemmel futbolla.

• Hyckens istifa
  • quote:

bu hala konuşuyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Ah heykens gs ciksaydi karsiniza 2 maci da yenilir miydi.

Biz reale evinde fark yedik 4 1 ama burda elimizden zor kurtuldular

Munihi gs eleyemezdi ama en azindan evindeki maci alirdi

Şuanki Gs değil ama 2012-13 Gs'si alabilirdi içerde tabi deplasmanda fark yediyse.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.