Şimdi Ara

Just cause 3 görev sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar just cause 3 oynadıysanız 2. Görev var mario's rebel drop bu görevi açmak için manea şehrini ele geçirmemiz gerekiyor ben manea yı ele geçirdim fakat hâlâ libarate manea to unlock mission diyor lütfen yardım edin o kadar haritayı açtım baştan başlamak istemiyorum bu görev bitti sanmıştım ama olmamış nasıl halledicem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef bu görev sorunluymus,bastan baslamak lazimmis..Birkac kisi daha bu "Glitch" ile karsilasmis,

http://www.gamefaqs.com/boards/885102-just-cause-3/72938503

-Haritadaki gri renkte yan görevler var(ya da boynuz seklindekiler),oralarda dolasin bakalim,görev icabi bir arabayi oraya götürmeniz gerek,belki o arabayi oralarda bulabilirseniz görevi de yapmissiniz sayabilir,bir umut..
  • bende ilk başladığımda baya zorlandım diğer taraftaki boynuza gittim, oradaki şehirleri ele geçirerek sarı yıldızlar vardı galiba oraları patlatarak oradaki boynuzu yaptım level atladım daha sonra diğer boynuza gitmiştim.
  • Bende diğer bölgeleri ele geçirip 2 görev daha yaptım ama marios rebel drop kaldı bunu yapmam lazımki ikinci boynuz açılsın 2 görev var ikisinide yapamıyorum manea ya ne zaman gelsem kadın manea yı ele geçirmeni dört gözle bekliyorum diyo ama komple o kısmı adanında yarısını aldım zaten :(

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Görevde motoru götürmmiz lazım motorun olduğu eve gittim sadece traktör vardo oyunu resetledim Artık yapcak bişey yok ama çözümünü bulursanız yazın diğerleri yararlansın

• Merhaba,

Yeni konu açmak yerine mevcut ana konudan yardım alınız;

http://forum.donanimhaber.com/m_99384091/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 3 Tools
    4 yıl önce açıldı
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.