Şimdi Ara

Just Cause: Mobile, iOS ve Android cihazlar için duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Just Cause: Mobile, iOS ve Android cihazlar için duyuruldu

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Square Enix'in yaptığı popüler video oyun serisi Just Cause'ın mobil cihazlar için özel olarak geliştirilen yeni bir oyunu duyuruldu ve bir video paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Politik macera oyunu George Orwell's Animal Farm, iOS için çıktı

Just Cause: Mobile'ın çıkışında 4 farklı mod bulunacak. Bunlar: Just Cause serisinden tanınmış karakterlerin de bulunduğu bir hikaye modunda, Firebrand adlı gizli bir programın üyesi olarak Darkwater güçlerine karşı savaşacaksınız. Bir diğer mod olan çevrimiçi rekabetçi modda, 10 kişiden oluşan 3 farklı takım oluşturulacak ve ekip arkadaşlarınız ile bilrikte üssünüzü güvende tutmaya çalışacaksınız. 

Üçüncü mod ise 4 kişiye kadar desteklenen co-op modu. Bu modda yine arkadaşlarınız ile birlikte size verilen görevi yapacaksınız. Son mod ise meydan okuma modu. Bu modda da kendi yeteneklerini test edebileceksiniz.

Oyunun şu an için mağaza sayfaları açılmadığı için daha fazla detay bilinmiyor ancak oyun çıkışında ücretsiz olarak sunulacak. 2021 yılında Android ve iOS cihazlar için çıkması bekleniyor. Oyunun duyurusu için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

• Project cars'ın da mobil oyunu çıkacaktı ne oldu acaba ????

• Bana kapalı beta davetiyesi geldi. Boşuna bekleme derim. Utanmadan bir de simülasyon olacak demişlerdi. Tek tıklamayla oynanan hypercasual bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bana kapalı beta davetiyesi geldi. Boşuna bekleme derim. Utanmadan bir de simülasyon olacak demişlerdi. Tek tıklamayla oynanan hypercasual bir oyun.

Yazik ettiler seriye...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rango-

Yazik ettiler seriye...

Alıntıları Göster

Gayet güzel olmuş mobil oyun sonuçta ne bekliyorsunuz? Ben battle royale falan bekliyordum ama multiplayer da güzel olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.