Şimdi Ara

Just4ForMe ve ben Orjinal kabinli 2 Adet Pıoneer 308D4 Aldık Görüşleriniz...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar alıcağımız yere CVR 12" almak için gittik fakat son anda karar değiştirdik ve 2 Adet kabinli pioneer 308D4 aldık ben evde kullanıcam arkadaşım (Just4ForMe) Aracında kullanıcak görüşlerinizi bekliyoruz amfi olarakta 2 adet FOR-X X1 3000WATT 450RMS amfi aldık 450rms nin kaçını verir tartışılır ama umarım hüsrana uğratmaz bu set bizi teşekkürler şimdiden.

• Umarım hüsrana uğramayız CVR 12" almadık diye kardeşim
  • Bugün amfi ve subwooferi çalıştırdım arkadaşımdan aldığım bi adaptör ile evde inanılmaz bi bass sesi verdi yarım sese gelmeden camlar titremeye başlıyor Bence senin aracındada bagaj ve dikiz aynasını rahatlıkla titreticektir takma kafana kardeşim FOR-X X-1 = 200TL ( 0 ) --- PIONEER 308D4 ORJ. KABIN. 179TL ( 0 ) = 379TL'ye bana göre hem uygun hemde güçlü bir sistem herkese öneririm.

Not : 2 OHM'da çalıştırdım.
  • Amfide Bass Remote varsa güzel olur.
    Ben aynı woofera Sound Magus X402 alırdım şahsen, 2 ohmda 450 watt RMS.
    Güle güle kullanın ikiniz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Temmuz 2010; 20:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Amfide Bass Remote varsa güzel olur.
    Ben aynı woofera Sound Magus X402 alırdım şahsen, 2 ohmda 450 watt RMS.
    Güle güle kullanın ikiniz de.

Sağol MustangGT39 ben daha beceremedim ama bakacalım hele

SM X402 alıcaktık fakat aldığımız yerde yoktu bizde FOR-X X-1 aldık neyse artık iş işten geçti bass remote sanırım şu ufak bi aparatla bass açıp kısma eğer oysa yok maalesef buda 2 Ohm Sabit 1X450W RMS veriyor ama SM X402 kadar varmıdır bilemiyecem :)
  • Sound Magus X402 de Bass Remote özelliği var ama aparat ayrı satılıyor.
    Gerçi amfi alırken alındığında ucuza bırakırlar, çok kullanışlı oluyor onunla.
  • quote:

Sound Magus X402 de Bass Remote özelliği var ama aparat ayrı satılıyor.
    Gerçi amfi alırken alındığında ucuza bırakırlar, çok kullanışlı oluyor onunla.

Anladım peki SM X402 ile FOR-X X-1 ' in arasında çok fark varmıdır sence ?
  • For-X i bedava verseler almam, bana çok dandik geliyor ve Türk Malı sanırım.
    Ayrıca bir abimde Sound Magus X402 nin bir üst modeli olan X801 var, 2 ohmda 500 watt RMS.
    Amfiye 2 tane woofer bağlı, wooferlar 4 ohm ve 300 watt RMS, yani toplamda 2 ohm 600 watt RMS.
    Çıkan sese inanamazsınız, görenler daha woofer arıyor arabada.
  • quote:

For-X i bedava verseler almam, bana çok dandik geliyor ve Türk Malı sanırım.
    Ayrıca bir abimde Sound Magus X402 nin bir üst modeli olan X801 var, 2 ohmda 500 watt RMS.
    Amfiye 2 tane woofer bağlı, wooferlar 4 ohm ve 300 watt RMS, yani toplamda 2 ohm 600 watt RMS.
    Çıkan sese inanamazsınız, görenler daha woofer arıyor arabada.

Anladım sağol cevabın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JppTech

Bugün amfi ve subwooferi çalıştırdım arkadaşımdan aldığım bi adaptör ile evde inanılmaz bi bass sesi verdi yarım sese gelmeden camlar titremeye başlıyor Bence senin aracındada bagaj ve dikiz aynasını rahatlıkla titreticektir takma kafana kardeşim FOR-X X-1 = 200TL ( 0 ) --- PIONEER 308D4 ORJ. KABIN. 179TL ( 0 ) = 379TL'ye bana göre hem uygun hemde güçlü bir sistem herkese öneririm.

Not : 2 OHM'da çalıştırdım.

bende 308d4 alacam evde nasıl güzelmi eski 300 watt rms veren basımmı sattım sence 308d4 güzelmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.