< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 11 Aralık 2017; 16:43:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 11 Aralık 2017; 16:43:16 > |
"Hayır Batman gitse yerine kim gelecek? The Flash Flaştaroğlu mu? Adamda liderlik vasfı yok bir kere"
|
İnsanlar Nolan'ın hiçbir işi beceremeyen kıytırık Batman'ine alışmışlar. E haliyle aslında olması gerektiği gibi teçhizatlı, hazırlıklı bi Batman görünce garipsiyorlar.
|
Bale'i severdim ama şu sözde Ermeni soykırımı ile ilgili filmde başrol olduğunu görünce sevgim falan kalmadı. Sadece iyi bir oyuncu olarak bakıyorum artık.
Bizim işsizler de burada "BALE VUHUUUUU" diye ciyak ciyak bağırıyor. Artı olarak birkaç şeye daha değinmek istiyorum. Bir tek Bale değil, bu insanlar bizlerin hayatlarında göremeyecekleri paraları çok rahat bir şekilde kazanıyorlar. Çoğumuz burada orta halli insanlarız. Gelmiş birbirimizi kırıyoruz. Saçmalıktan başka bir şey değil. Bu aktörlerin, aktrislerin, şirketlerin doğru dürüst umurlarında bile değiliz. Hiç kimse takmayacak ama yine de söyleyeyim: Allah aşkına şu DC-Marvel, Bale-Affleck kavgalarını bırakın. Filminizi izleyin, hiç kimseye çöp atmadan, ahlak sınırları içerisinde görüşünüzü belirtin ve geçin. |
Duruş ve kalite farkı...
![]() |
JL'nin şu kısacık trailerı bile tüm Avengers filmlerinden daha iyi gözüküyor.
|
Neden izleyiciler DC filmlerinin bir Marvel filmi gibi olmasını istiyor? Sırf bu eleştiriler yüzünden Suicide Squad filmi ponyland gibi bir havada çekildi. Ben DC filminde espiri ve komiklik görmek istemiyorum. Böyle şeyler istesem zaten gider Marvel filmi izlerim. Ben insanların çaresiz kaldığını, süper kahramanlara(yada süper insanlara) muhtaç kaldığını, en acılı ve kadanlık taraflarını, bazen kötülerin kazandığını, bazen kahramanların öldüresiye dövüldüğünü hatta acı içinde öldüğünü görmek istiyorum. Sırf bu Marvel hayranları yüzünden güzelim kasvetli DC havasını yok edecekler diye korkuyorum. O kadar kaliteli kötüler var ki DC'nin elinde. Bunları kullanmazsa yazık ederler.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 11 Mart 2013; 18:23:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 13 Mart 2013; 16:23:00 > |