Şimdi Ara

Justice League Watchtower'ı kuruyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O nasıl oluyor la? Acaba powerları düdüklerken yanlışlıkla atladı mı? Yada öyle birşey falan mı oldu Ayriyetten dps (attacker yani full dalan), tank (tüm canavarların içine dalıp dünyaya meydan okuyan ama çok damage atamayan), healer (can basan biliyorsun zaten) yoksa troller (mana basan, healerin mana dolduran versiyonu) mu olacaksıN.Onu bir seç önce.Sonra power seç.Mesela nature healer powerıdır.Dps olursan çokta işe yaramazsın.İce'de aynı şekilde tank ama dpstede fena değildir.En kral dps powerları gadget, fire, mental dir.Oynayabilirsen sorceryde akıyor buzda.Önemli olan oyun yeteneği, prof.luk

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

O nasıl oluyor la? Acaba powerları düdüklerken yanlışlıkla atladı mı? Yada öyle birşey falan mı oldu Ayriyetten dps (attacker yani full dalan), tank (tüm canavarların içine dalıp dünyaya meydan okuyan ama çok damage atamayan), healer (can basan biliyorsun zaten) yoksa troller (mana basan, healerin mana dolduran versiyonu) mu olacaksıN.Onu bir seç önce.Sonra power seç.Mesela nature healer powerıdır.Dps olursan çokta işe yaramazsın.İce'de aynı şekilde tank ama dpstede fena değildir.En kral dps powerları gadget, fire, mental dir.Oynayabilirsen sorceryde akıyor buzda.Önemli olan oyun yeteneği, prof.luk

5 lvl olan karakter mental

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

Orijinalden alinti: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alinti: Batman Beyond

O nasil oluyor la? Acaba powerlari düdüklerken yanlislikla atladi mi? Yada öyle birsey falan mi oldu Ayriyetten dps (attacker yani full dalan), tank (tüm canavarlarin içine dalip dünyaya meydan okuyan ama çok damage atamayan), healer (can basan biliyorsun zaten) yoksa troller (mana basan, healerin mana dolduran versiyonu) mu olacaksiN.Onu bir seç önce.Sonra power seç.Mesela nature healer poweridir.Dps olursan çokta ise yaramazsin.Ice'de ayni sekilde tank ama dpstede fena degildir.En kral dps powerlari gadget, fire, mental dir.Oynayabilirsen sorceryde akiyor buzda.Önemli olan oyun yetenegi, prof.luk

Mental iyidir bak.Ama bana göre en zevkli power fire.?uanda pi?manym açmady?ym için.Power de?i?tirmek 20 tl Ne yapsam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Ocak 2014; 22:07:42 >

• quote:

quote:

quote:

O nasil oluyor la? Acaba powerlari düdüklerken yanlislikla atladi mi? Yada öyle birsey falan mi oldu Ayriyetten dps (attacker yani full dalan), tank (tüm canavarlarin içine dalip dünyaya meydan okuyan ama çok damage atamayan), healer (can basan biliyorsun zaten) yoksa troller (mana basan, healerin mana dolduran versiyonu) mu olacaksiN.Onu bir seç önce.Sonra power seç.Mesela nature healer poweridir.Dps olursan çokta ise yaramazsin.Ice'de ayni sekilde tank ama dpstede fena degildir.En kral dps powerlari gadget, fire, mental dir.Oynayabilirsen sorceryde akiyor buzda.Önemli olan oyun yetenegi, prof.luk

Mental iyidir bak.Ama bana göre en zevkli power fire.?uanda pi?manym açmady?ym için.Power de?i?tirmek 20 tl Ne yapsam bilemedim

Ben 5 lvlm daha acaba fazla geçmeden daha düzgün bir çarmı açsam

• Kanka çok basit aslynda.Ylkte seçece?in silah (one handed, two handed, martial arts veya dual wield) olsun bence.Bunlar en krallary çünkü.Martial biraz zor yalnyz.Her neyse.Ardyndan movement seç.Heralde hyzly ko?ma açarsyn.Sana kalmy?.Daha sonra powerymyz geliyor.Orda gadget,mental,fire,ice,sorcery'den birini seç.Ama sen bilirsin tabi.Sonrasynda boyunu vs. ayarla.Ardyndan charyn duru?unu seç (serious, powerfull, flirty vs.) benim favorim powerfull.Çünkü serious kafasyny e?iyor.Yleride ?ekil kafalyk takynca belli olmuyor Bu kadar basit.Seçece?in silahy sonradan de?i?tirebiliyorsun.

Edit:Ebesinin.... Bu yazylary sende de ing.ce mi çykyyor? Forum dilim Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Ocak 2014; 22:08:13 >

• quote:

Kanka çok basit aslynda.Ylkte seçece?in silah (one handed, two handed, martial arts veya dual wield) olsun bence.Bunlar en krallary çünkü.Martial biraz zor yalnyz.Her neyse.Ardyndan movement seç.Heralde hyzly ko?ma açarsyn.Sana kalmy?.Daha sonra powerymyz geliyor.Orda gadget,mental,fire,ice,sorcery'den birini seç.Ama sen bilirsin tabi.Sonrasynda boyunu vs. ayarla.Ardyndan charyn duru?unu seç (serious, powerfull, flirty vs.) benim favorim powerfull.Çünkü serious kafasyny e?iyor.Yleride ?ekil kafalyk takynca belli olmuyor Bu kadar basit.Seçece?in silahy sonradan de?i?tirebiliyorsun.

Mental mi? Fire'mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Kanka çok basit aslynda.Ylkte seçece?in silah (one handed, two handed, martial arts veya dual wield) olsun bence.Bunlar en krallary çünkü.Martial biraz zor yalnyz.Her neyse.Ardyndan movement seç.Heralde hyzly ko?ma açarsyn.Sana kalmy?.Daha sonra powerymyz geliyor.Orda gadget,mental,fire,ice,sorcery'den birini seç.Ama sen bilirsin tabi.Sonrasynda boyunu vs. ayarla.Ardyndan charyn duru?unu seç (serious, powerfull, flirty vs.) benim favorim powerfull.Çünkü serious kafasyny e?iyor.Yleride ?ekil kafalyk takynca belli olmuyor Bu kadar basit.Seçece?in silahy sonradan de?i?tirebiliyorsun.

Mental mi? Fire'mı?
    quote:

quote:

Mental mi? Fire'mi?

Kanka 2'siylede iyi oynayabilirsin kanymca.Ama fire cidden çok zevkli power.Kendine healde basyyor bazy skilleri.Ama mentalin daha iyi old.nu savunanlar var.Az çok biliyorsun sen 2'sinide.Ystersen youtube'dan gameplay izle.Örne?in Dcuo Fire dps loadout yaz, orada çykar.Ona göre bak skillere

• quote:

quote:

quote:

Mental mi? Fire'mi?

Kanka 2'siylede iyi oynayabilirsin kanymca.Ama fire cidden çok zevkli power.Kendine healde basyyor bazy skilleri.Ama mentalin daha iyi old.nu savunanlar var.Az çok biliyorsun sen 2'sinide.Ystersen youtube'dan gameplay izle.Örne?in Dcuo Fire dps loadout yaz, orada çykar.Ona göre bak skillere

Mentor: Superman, Hareket şeklim: Flight, Power: Mental, Silah: Martial Arts. Memnunum ama aklımı bişey kurcalıyo. Lvl aldığımızda 2 adet skill yeri var. Sanırım biri pasif skiller diğeri aktif skiller oluyor. Ben ikisinden de birer tane açtım bundan sonra hangisine yükleniyim

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Tamam kanka hepsi iyi olmus.Olm bende bu yazi kismi düzelmiyor.Suanda özellikle ing.ce karakterlere basarak yaziyorum.Tr karakter kullanmiyorum Tercihlerde Tr secili ama olmuyor.Sen EU serverdasin dimi? Eger öyleysen sorun yok.Ben sana anlatirim oyunda.
  • quote:

Tamam kanka hepsi iyi olmus.Olm bende bu yazi kismi düzelmiyor.Suanda özellikle ing.ce karakterlere basarak yaziyorum.Tr karakter kullanmiyorum Tercihlerde Tr secili ama olmuyor.Sen EU serverdasin dimi? Eger öyleysen sorun yok.Ben sana anlatirim oyunda.

Herkesin mesajları normal görünüyor senin yazdığın mesajlarda Türkçe karakterler görünmüyor Ayrıca evet Eu server'ındayım yarın buluşuruz oyunda şimdi mobilim

• Ben de Marslı John olayım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ben de Marslı John olayım bari.

Hoşgeldin John.Biz dünyaya gittiğimizde birilerinin Watch'ta kalması gerekiyordu zaten Senin gelmen çok iyi oldu
  • şimdi bu flash hangi flash? barry mi? wally mi? bence bunu da belirtelim de ben ona göre wally ya da barry olayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

şimdi bu flash hangi flash? barry mi? wally mi? bence bunu da belirtelim de ben ona göre wally ya da barry olayım :)

Flash gitti kardeş maalesef.Bir ton hero var orda.Sende gözünü benim heroma mı diktin? Alınmamış çok iyiler var.
  • quote:

quote:

şimdi bu flash hangi flash? barry mi? wally mi? bence bunu da belirtelim de ben ona göre wally ya da barry olayım :)

Flash gitti kardeş maalesef.Bir ton hero var orda.Sende gözünü benim heroma mı diktin? Alınmamış çok iyiler var.

canım flash var flash var :) bir tane değil ki. sen barry ol ben wally :) ya da tam tersi :)

neyse ben biraz düşüneyim sonra karar veririm. aslında supermani isterdim ama kapılmış hemen :)
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Red Tornado , Doctor Fate, John Stewart, Kaptan Atom, Atom, Aquaman (Diğer bir deyişle Poseidon), Nightwish, Robin, Hawkman ve daha birçok karakter var.En üstteki resime bakarsan anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 7 Ocak 2014; 15:33:15 >
  • resimde göremedim ama John Constantine olsam olur mu
  • quote:

resimde göremedim ama John Constantine olsam olur mu

Tamam yazdım.Hoşgeldin John.Akıllı ve hilebaz büyücümüz eksikti.Oda geldi, tam oldu
  • hoşbulduk

arkanızı kollayın derim artık
  • Yok mu Wonder Woman olan arkadaş..Daha Supes'le kapışcaz onun için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.