Şimdi Ara

Justin Bieber için Heder olan kızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manime.

Orda karaborsa olmak vardı

Burdada öyle salaklar var sadece konser versin yeter.http://www.youtube.com/watch?v=CNd0WLtRGRc
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bence böyle yapmalıyız.
    />

bunun videosu var mı?

Olmazmı.
    1:49'da seyircilerin idam ipini gördüğündeki tepkisine bak.Herkes ayaklanıyor.
    Adam her ne kadar ölmesede görmek istediğim bir manzara.Şuankilerin vurdukları bile belli olmuyorAsıl güreş 1999-2002 arasıydı
    Bu arada adamın boyun ve omzunda ciddi sakatlık oluşmuş bu yüzden güreş kariyeri sonlanmış bu maçta.Hem ipin istenilen şekilde bağlanmamasından hemde ipin gecikmeli kesilmesinden dolayı.

yuh

• up.. görmeyenlerde görsün
  • Şimdi tüm feministlere soruyorum. Hani kadın erkek eşitliğinden bahsederler ya. Ben hiç bir erkeğin popüler bir isim için bu hale geldiğini görmedim fakat dişi cinste bu oluyor. Neden???? NEDEN?? Söyleyim, çok basit. Akılsız oldukları için. Atalarımız ne demiş, saçı uzun aklı kısa. Kadın yönetemez edilgen olamaz, mayası buna müsait değildir, güvenilemez ve kendisine sır verilemez.

Biz erkeklere düşen görev bunu böyle bilip sanki böyle değilmiş, eşitmişiz duygusunu karşıdakine vermek ve onu öyle idare etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 17 Ağustos 2011; 2:39:56 >
  •  Justin Bieber için Heder olan kızlar
  • yerdeki ne öyle ya kendimi zor tutuyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

Şimdi tüm feministlere soruyorum. Hani kadın erkek eşitliğinden bahsederler ya. Ben hiç bir erkeğin popüler bir isim için bu hale geldiğini görmedim fakat dişi cinste bu oluyor. Neden???? NEDEN?? Söyleyim, çok basit. Akılsız oldukları için. Atalarımız ne demiş, saçı uzun aklı kısa. Kadın yönetemez edilgen olamaz, mayası buna müsait değildir, güvenilemez ve kendisine sır verilemez.

Biz erkeklere düşen görev bunu böyle bilip sanki böyle değilmiş, eşitmişiz duygusunu karşıdakine vermek ve onu öyle idare etmek.

iyiymiş..

• babası ölse böyle ağlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

Şimdi tüm feministlere soruyorum. Hani kadın erkek eşitliğinden bahsederler ya. Ben hiç bir erkeğin popüler bir isim için bu hale geldiğini görmedim fakat dişi cinste bu oluyor. Neden???? NEDEN?? Söyleyim, çok basit. Akılsız oldukları için. Atalarımız ne demiş, saçı uzun aklı kısa. Kadın yönetemez edilgen olamaz, mayası buna müsait değildir, güvenilemez ve kendisine sır verilemez.

Sen hiç "kız mevzusu[ciddi]" yazan başlıklara girmedin sanırım.
    Bir konu dışı özelde turla gel

• ne güldüm arkadaş
  • Justin bunları parayla tutmuştur kesin,bu tip için bu kadar ağlamak insanlığa sığmaz.
  • Bebe lan bunlar sübüş sübüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Türbe yerine çevirmişler :S

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Nasıl böğürüyo ağzına ayağımı soktuklarımın.Görende bi taraflarına birşey giriyor zannedecek.

Ulan moralim yerine geldi ya bu nasıl bi yorumdur

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakMakar

böyle yapıcaksın bunlara

http://inciswf.com/1297463363.swf

bu açılmıyor ya tahmin ettiğim swf ise başka link bulabilirmisin? 2 adam masada oturuyolar falan karıyı alcan şöyle yapcan dio o bu mu?
  • Yerdekine ne olmuş öyle?
    Birde Justin çıktı başımıza. Türkiye'de sürüsüyle velet var bunun gibi. Olayı ne bunun?

Hep bu medyanın yönlendirmeleri yüzünden çocuklar bu hale geliyorlar. Salak hiç bir şey düşünmeyen nesiller yetişiyor. Türkiye'de de durum farksız. Bu çocuk buraya gelsin daha beteri olur. Çatılara çıkıp bağıranlar vardı bunun için hatırlarsanız.
  • Daha Haritada Almanya'nın yerini gösteremeyen bir BEBE için yaptıklarına bak...Tam sopalık bunlar yeminlen...
  • Mallık parayla mı? Bu salak Justin'i de dövesim geliyor.
  • Bi Türkiye'de konser versin görün siz rezilliği
  • Bunları toplayıp metal konserinin arasına bırakacan...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.