Şimdi Ara

Juventus Marcelo'ya yıllık 12 milyon euro verecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya bak birisi La Liga çerez lig demiş, birisi Ronaldo beleşçi demiş

Messi Barcelona dışında bir takımda başarılı olsun da o zaman gerçek kral kim tartışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Kale ağzı topçusu ronaldo yapamadı marcelosuz

Normaldir orta gelmedi mi çuvallıyor böyle
    Messi arjantin de ne yaptı sıfır senelerdir... böyle kıyaslama mı olur ? Üstelik henüz ilk sezonunda bile sayıca iyi goller attı..
  • Penaldo Marcelo eğerki gelecekse Juve o gelmeden başka bir lige gider Mesela ManU'ya geri döner orada maaş sıkıntısıda yok 2 sezon takılır.Oradanda MLS'ye geçer
  • Biri son 5 yılda Juventusun üçten fazla gol attığı maçları yazsın.

Juventus gibii takımda oynayıp hattrick yapmak imkansız gibi bir şey.

Messinin son 5-/6 yıldır üst turlrda clde bir şey yaptığını görmedik o ne olacak

Ne kadar boş yapıyorsunuz

Konuya dönelim alırlar inşallah şöyle bonservisle Marceloyu da salarız Real efsanesi olacaktı son anda bozuyor yakışmadı.Ronaldo da mutludur umarım o dandik takımda.JUventus komple yanlış tercihti PSg bile daha iyi olurdu ronaldo için
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    3 finali olan adama sıfır demek... En basiti Arjantinin son grup performansına bir bakın kim dünya kupasına taşımış görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 25 Şubat 2019; 0:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Biri son 5 yılda Juventusun üçten fazla gol attığı maçları yazsın.

Juventus gibii takımda oynayıp hattrick yapmak imkansız gibi bir şey.

Messinin son 5-/6 yıldır üst turlrda clde bir şey yaptığını görmedik o ne olacak

Ne kadar boş yapıyorsunuz

Konuya dönelim alırlar inşallah şöyle bonservisle Marceloyu da salarız Real efsanesi olacaktı son anda bozuyor yakışmadı.Ronaldo da mutludur umarım o dandik takımda.JUventus komple yanlış tercihti PSg bile daha iyi olurdu ronaldo için
    Messi hariç diğer dediklerinin hepsine imzamı atarım. Neymar ayrılmasa yine gelirdi kupa neymar ters zamanda birden satış yaptı amerika hazırlıkta bile oynuyordu juveye resital yapmıştı :D messiye destek olacana köstek olan hocadan oldu o işler..

Ronaldo büyük ihtimal alkış tufanından duygusal davrandı italya ligi saçma oldu neymar varken paris olmazdı en iyis manu tekrar dönmeydi tam ona yakışırdı juve skor odaklı ve kabız futbol oynuyan takımdı real deki gibi maçlarda destek alamıcağı belliydi yada dilinden anlıyan marcelona benzema vs yoktu modric..

Ronaldo fazla durmaz gibi manuya dönebilir sanıyorum orda

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

3 finali olan adama sıfır demek... En basiti Arjantinin son grup performansına bir bakın kim dünya kupasına taşımış görürsünüz.
    Kupa yoksa finallerin kıymeti yoktur Juve de 8 kez final oynadı kağıt üstünde ama kimin umrunda 2 kez kazandı sadece.. Maradona'yı efsane yapan dünya kupası finali değildir onu kazanmasıdır..

Sıfır demek haksızlık olur da Portekizin avrupa şampiyonlugu yanında sönüktür diyelim..
    Portekiz’in Avrupa şampiyonluğu olaysa, Yunanistanınki ney?

katılmıyorum
    basit bir örnekle şampiyonlar ligi finali uefa kupasının yanında sönük kalmaz.
  • benzetme doğru değil ki..

Avrupa şampiyonasında dünya kupasından katılan eksik 2-3 takım var güçlü sayılabilecek..

Uefa kupasında ise aksine şampiyonlar liginden eksik onlarca takım sayabilirsin..
    Boş yapmayın.

Messi arjantinde iyi futbol oynadı, başarılı olamadı.Olay bundan ibaret.

Messinin kalitesini finaldeki higuain ve palacio kazmaları mı belirledi?O adamlar finalde o saçma sapan golleri kaçırmasa messi şimdikinden daha üst düzey bi futbolcu mu olacaktı?

Geçiniz bu işleri.Hle 4 yılda bir yapılan turnuvadan kalite belirleyen adam boş adamdır.Bunun sakatlığı var, takımın uyumsuzluğu var, teknik direktörün hataları var vs.

Arjantinin sürekli finallere çıkması tesadüf değildir.Messi olmasa bu finallerin hiçbirini göremezlerdi.Bu yüzden messi arjantinde oynayamıyor demek boş adamların işidir.

He bu arada, o meşhur tanrının eli olmasaydı maradonanın da dünya kupası yoktu.Adam bi elle gelmiş geçmiş en büyük oldu iyi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Boş yapmayın.

Messi arjantinde iyi futbol oynadı, başarılı olamadı.Olay bundan ibaret.

Messinin kalitesini finaldeki higuain ve palacio kazmaları mı belirledi?O adamlar finalde o saçma sapan golleri kaçırmasa messi şimdikinden daha üst düzey bi futbolcu mu olacaktı?

Geçiniz bu işleri.Hle 4 yılda bir yapılan turnuvadan kalite belirleyen adam boş adamdır.Bunun sakatlığı var, takımın uyumsuzluğu var, teknik direktörün hataları var vs.

Arjantinin sürekli finallere çıkması tesadüf değildir.Messi olmasa bu finallerin hiçbirini göremezlerdi.Bu yüzden messi arjantinde oynayamıyor demek boş adamların işidir.

He bu arada, o meşhur tanrının eli olmasaydı maradonanın da dünya kupası yoktu.Adam bi elle gelmiş geçmiş en büyük oldu iyi mi
    yaşın kaç bilmiyorum da muhtemelen ufaktır benden epeyce o yüzden adamlık vs ağzına alma ilerleyen yıllarda konuşursun böyle şimdi cok erken..

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

benzetme doğru değil ki..

Avrupa şampiyonasında dünya kupasından katılan eksik 2-3 takım var güçlü sayılabilecek..

Uefa kupasında ise aksine şampiyonlar liginden eksik onlarca takım sayabilirsin..
    En yakın benzetme o olduğu için öyle verdim. yine de 4 yılda gelen bir kupa için final başarısızlıktır,sönük kalır demek doğru değil dünya kupası daha büyük bir organizasyon sonuçta.

ha ben oyuncuları aldıkları kupaya göre vs en iyi demiyorum benim için önemsiz ama messi arjantinde 0 demek doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

En yakın benzetme o olduğu için öyle verdim. yine de 4 yılda gelen bir kupa için final başarısızlıktır,sönük kalır demek doğru değil dünya kupası daha büyük bir organizasyon sonuçta.

ha ben oyuncuları aldıkları kupaya göre vs en iyi demiyorum benim için önemsiz ama messi arjantinde 0 demek doğru değil.

Alıntıları Göster
    Ben zaten milli takımlar başarısı kıyasını Ronaldo'nun İtalya ligindeki durumunu küçümseyenler için söyledim..Aslında cok mantıklı kıyaslama değil şartlar vs yüzünden.

Öyle ya da böyle 3 büyük ligte başarılı olmuş oyuncuya penaldo diyen messi holiganıdır sadece..

• yigit1044 kullanıcısına yanıt
    PORTEkiz tarihi boyunca 7kere dünya kupasına katımış

4 ü ronaldo ile

ARJANTİNİN İSE katılamadığı kupa yok nerdeyse

Portekşz avrupa şampşyonasında bile fşnalden fazlasını görmüşlüğü yoktu Ronaldo işe aldılar boş yapmayın

Epeyce değil, 5 yaş ufağım sadece.

Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz.

Sorumu cevaplarsan dünya kupası geyiğinin ne kadar saçma olduğuna mantığınla gidebilirsin.

Şöyle bi soru sorayım daha anlaşılır olsun:Zidane cezayiri seçseydi dünya kupası olacak mıydı?Olmasaydı onun kalitesini aşşağıya çeker miydi?

Messi , İspanyayı seçseydi şimdikinden daha mı büyük ve kaliteli oyuncu olacaktı?

Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

Dediğim gibi arjantinin kupa alamamasının sebebi messinin kötü performansı değil.Bunun aksini iddia eden adam ya at gözlüklerini çıkarsın ya da futbol izlemeyi.

• gecen birisi twitterda Ronaldonun Marcelo,Kroos ve Modric olmadan basarilarini siralamis, 20 maddeden fazla vardi sanirim.altina da not dusmus.'Messinin Xavi ve iniesta olmadan tek basarisi 3 cocuk'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 1 Mart 2019; 18:10:23 >
  • 3 çocuğun gördüğü şampiyonluk sayısı Ronaldo’dan fazla yalnız

• Bence salman united i alsan ve marcelo yu premier ligde izleyelim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.