< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Juzdan ile 15binTL Taksitli Avans 3 Taksit 1.99 Faiz (24. sayfa)
-
-
Kkarti 220k
Kullanılabilir 35k
13k cekebiliyorum.izin veriyor ama kullanmayacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kampanyasındanda yararlandım. 3 defa çektım bu 1.99dan Bizim limit doldu galıba
5bintlde yaptım vermedi
limitte var eksıde değilim ama vermıyor
-
Kart limitim 150k 330 tl nakit avans limitim kalmış😃 nasıl belirliyorsa.Geçmişte tüm aylarda sonuna kadar çekmiştim 1.99 dan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nakit bakiyenizi aştığınız için işlem gerçekleştiremiyoruz gibi bir hata veriyor
-
25.000 TL nakit bakiye sınırını aştığınız için kullanılamıyor diye uyarı veriyor. kart limiti 1 milyon , kullanılabilir nakit avans limiti 185Bin TL . Kullanamayacaksak bu limit niye var anlamak güç
-
quote:
Orijinalden alıntı: curiolus25.000 TL nakit bakiye sınırını aştığınız için kullanılamıyor diye uyarı veriyor. kart limiti 1 milyon , kullanılabilir nakit avans limiti 185Bin TL . Kullanamayacaksak bu limit niye var anlamak güç
Bende de aynı, benzer limitlerle. Daha önce 3 veya 4 kere kullanmıştım muhtemelen o sebeple vermiyorlar. 5000 TL için bile aynı hatayı alıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: curiolus25.000 TL nakit bakiye sınırını aştığınız için kullanılamıyor diye uyarı veriyor. kart limiti 1 milyon , kullanılabilir nakit avans limiti 185Bin TL . Kullanamayacaksak bu limit niye var anlamak güç
Limitlerimiz benzer. Aynı uyarıyı veriyordu. 10bin lira için uyarı vermedi. Hiç yoktan iyidir deyip 10bin kullandım.
-
Denedim olmuyor 10k bile vermedi.
Kart limitim 600 bin tl nakit avans 0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Juzdan 100 TL puan nerede kullana bilirim
Ekstredeki herhangi bir borcunu ödeyebilirsin
Hocam sadece bank Kart var
Migroslarda, A101lerde
-
Akbank kart ile puan kullanıyorum değil mi hocam
kasiyere içinde chip para var, onu da kullanmak istiyorum deyin, içindeki chip parayı teyit etsin. chip parayı en kolay migros ve a101lerde kullanabilirsiniz. chippara alışverişi karşılamak zorunda değil. 150 liralık alışverişin 100 lirasını chipten kullanabilir. akaryakıt alıyorsanız istasyonlarda da akbank pos cihazı oluyor, oralarda da geçerli.
-
Teşekkürler hocam
access te kart aidat iadelerinde sıkıntı oluyor mu
-
Oluyor bana iade etmedi aylik 30 k harcamama rağmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X