Şimdi Ara

JVC GR-D93 KAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben jvc gr-d93 marka bır vıdeo kamera aldım ve bunu hollandadan getırttım ,1.3 megapixel,lcd ekran,1600*1200 resım cekme ozellıgı,700 dıgıtal,10 optıcal zoom u var,bana 870 euro ya mal oldu,usa fıyatlarına bakıyorum orada cok daha ucuz bılıyorum,ama turkıyede nedense bu kameradan bulamadım,acaba goren duyan varmı bu kamera,sızce bu parayı hakedıyormu nedersınız? sımdıden tesekkurler

• JVC ürünlerini türkiyede VESTEL satıyor...ürünün veb sayfasında özellikleri ve fiyatını buldum.
    GR - D93E
    Dijital Video Kamera

Süper High-Band işlemcili mini DV formatı : Evet
    CCD : 1/4'' 1,33 megapiksel
    Optik Zoom : 10X
    Yatay çözünürlük : 540 satır
    USB PC Bağlantısı : DVD Creation, Video CD Creation, MPEG1- Email video klip çekimi, Digital Still Capture, Web-Camera fonksiyonu
    HG dijital fotoğraf çekimi : 1600X1200, 1280X960, 1024X768, 640X480 piksel
    Dijital Zoom : 700x
    Digital Colour Nightscope çekim tekniği : Evet
    SD hafıza kartı : 8 MB
    Analog giriş : Evet
    LCD renkli monitör : 2,5"
    Yazılım programları : Digital Photo Navigator/ Imagemixer
    Renkli vizör : Evet
    Power Linked Operation (Otomatik Açma-Kapama) : Evet
    Dijital efektler- Görüntü geçişleri : Evet
    Snapshot (Sabit Resim Alma) : Evet
    Dijital resim sabitleyici : Evet
    DV Giriş/Çıkış : Evet
    Uzaktan kumanda : Evet

Peşin Fiyatı:
    1,554,000,000 TL
    1peşin 9 taksitle 1610.000.000 TL

-870 € : 1635.000.000 TL yapıyor. yani kamera burada taksitli haliyle bile daha ucuz, ve asıl önemlisi garantili! keşke biraz daha araştırma yapsaydın yada foruma almadan önce girip sormuş olsaydın..artık güle güle kullan diyelim.
    (JVC kameralar amerikada-özellikle internet mağazalarında çok ucuz. ben dx77 modelini geçen yıl 460$'a($ kuru 1330 iken) bir tanıdığa getirtmiştim. buradaki fiyatı o zaman bir alt modeli 1900.000.000TL idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattolga -- 14 Kasım 2004, 17:10:05 >

• dostum cok tesekkur edıyorum yardımın ıcın,ben bu makıneyı 2 3 ay once getırttım,hatta ozamanda bayaa bı arastırdım vestelın sıtesıne bıle gırdım,ozaman yoktu bu modeli,herhalde neolursa olsun burdan daha ucuzdur dıye aldım,neyapalım saglık olsun,ama guzel kamera murat ya,kullanıcaz:) tekrar tesekkurler:)
  • evet dostum...olmuşla ölmüşe çare yok...artık makinenle güzellikleri çek, anı biriktir....güzel günlerde kazasız belasız kullnmanı dilerim.
  • JVC GR-D53E düşünüyorum optik zoom'u 16 olduğu için ne dersiniz
  • dostum 53 un 16 optık zoomu var ama 73 ve 93 daha ust modeller ve mesela benım 93 un dıgıtal zoom u 700 acaıp guzel net goruntu alıor uzaktan tavsıye ederım ama fıat olarak daha cazıpse sen bılırsın
  • naohook capture icin hangi programı kullanıyorsun? moviemaker la bir türlü capture edemiyorum hata veriyor, algılayamıyor, kendi programıyla anca yapabiliyorum.
    grd-200
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GR-D53E'nin de digital zoom'u 700 fark edermi? yani benim düşüncem.uzaktaki nesneleri yakına getirip çekmem fiyat konusunda problem yok.93 ün herşeyi iyi ama 10x optik zoom beni biraz düşündürüyor. lütfen yardıcı ol sen şu anda kullanıyorsun. bende vestelde kampanya bitmden almak istiyorum. çünkü bonus carda 20 aya kadar taksit yapıyorlar......
  • bu makinanın büyüklüğü sony dcr-hc40 ile arasında ki farkı bilen varmı..hangisi daha kibardır
  • bahsettıgın sony ve jvc kameranın boyutları bırbırıne cok yakın.ikiside kibar ve hafif(zaten ikisinin teknolojiside mini dv,bu yüzden minicikler).ama fıyat perform dersen jvc derim.(uzun arastırmalarım sonucu:) ayrıca sony turkıyede cok yaygın.jvcnin kameraları daha iyi.ozellıkle alacaksan vestelde kampanya war 20 taksıt super kacırma derım.bende Gr-d93(sadece optik zoom dusuk) alacam fakat tukenmıs.1 ay kadar bekleyecem sanırım.ama alacaksan aralık sonuna kadar al.kampanya bitecekmiş.(kampanyadan yararlanmak için parayı cektirecen ve kameranı beklıcen)belkı gittiğin bayinin elinde kalmıssa direkt alırsın.benım buralarda kalmamıs:(.istanbulda stoktada yok.gelecekmiş.dediler)yine son karar senın....vestelin sayfasından jvc ye bakabilirsin.
    (ve asağılarda bi yerde bana yazdığın cevap için saol.nedense kimse sallamadı....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by msc -- 20 Aralık 2004, 0:49:19 >

• valla bana jvc daha hafif geldi ama sony daha küçük gibiydi sanki, ama kesin olan jvc daha kibar.
  • bende JVC GR-DX77e var. USB ile kolayca capture yapabildim ama Sony kullanan bir çok arkadaşım USB konusunda kalite sorunları yaşadı.

Yalnız JVC alırken uzun beklemeyi göze alın. Vestel bayisi olan bir arkadaşım Vestel in şu an aşırı bir talep büyümesi yaşadığını ve yetişemediğini söylüyor... Uzun bekleme süreleri varmış genel olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.