Aracıma almayı düşünüyorum. Sizce özellikleri nasıl? Yoksa pioner mi alsam?
JVC KW-AVX746
(411 $) Karşılaştırma kaldır
• Cihaz Türü: Multimedia Center • sürücü: DVD / CD / USB • Yönetim: Uzaktan kumanda gösterge • Boyut: 6,1'' WVGA Wallpaper yakalama • • Dokunmatik Panel • renkli ışıklar Çıkarılabilir Ön Panel • Ses / Medya • Disk Desteği: DVD / CD • Çalma formatları: MP3, WMA, AAC, WAV • Entegre Amplifikatör: MOSFET 4 x 50 W • GIGA MP3 MULTI • WAV/MP3/WMA Uyumlu (DVD / CD / USB) (• JPEG / MPEG 1, 2 Uyumlu DVD / CD / USB) • DivX (R) Uyumlu (DVD / USB * 4) • Dolby Digital • 4.0V Hattı ve Subwoofer Pre-Out Seviye • 3 RCA Ön-Çıkış Terminalleri (Ön + Arka + Subwoofer) • Subwoofer Kontrol • Ses Özellikleri: samkhazovani ekolayzır IEQ harici aygıt • USB Ses ve Video iPod / iPhone için (iPod-'in modeline bağlıdır) iPod / iPhone için • Harici Mod iPod / iPhone için • 2-Yollu Kontrol (Ana ünite / iPod veya iPhone) (modele bağlı olarak) Kablosuz Erişim • Kablosuz Arabirim: Bluetooth (R) Ek Özellikler • Telefon defteri erişim • Telefon defteri mesajı • Eller Serbest Çağrı • Audio Streaming • Haber SMS uyarır • Ses Tanıma • denetim işlevini ON (Yüksek Geçiş Filtresi • / yoluyla) • Çok dilli kullanıcı arayüzü: İngilizce, Rusça, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Arapça Çince, Türkçe, İsveççe, Danca, ivriti, Portekizce, Hollandaca, Tay limanlar RGB • • Hat Giriş Terminalleri (AV + Video) • AUX -IN • 3 RCA Ön-Çıkış Terminalleri • Lineer çıkışı (video) fiziksel parametreleri • Renk: Siyah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme