arkadaslar jvc hdd video kameram var.video ve resim cekimleri iyi ve cameranın lcd sinden izleyince hicbir problem yok.canavar gibi..ama bilgisayardan izlemeye calistıgımda resimler karma karısık .videolarda bozuk videolarrım yanlarında yesil seritler fiskiriyor. acaba problem nedir..resim görüntüierini ekliyorum. yardım edin lütfen:((((videoların da resimlerden farkı yok:(((
resimler yukarda kücükken cok bozuk gözükmiyor ama buyuturseniz anlarsınız..yardım edin lütfen..
arkadaslar jvc hdd video kameram var.video ve resim cekimleri iyi ve cameranın lcd sinden izleyince hicbir problem yok.canavar gibi..ama bilgisayardan izlemeye calistıgımda resimler karma karısık .videolarda bozuk videolarrım yanlarında yesil seritler fiskiriyor. acaba problem nedir..resim görüntüierini ekliyorum. yardım edin lütfen:((((videoların da resimlerden farkı yok:(((
20 tane forum sitesine bu problemimi yazdım hicbirinden yanıt gelmedi.tek umudum DH idi ..ondada cevap yoksa ben bu makinayı cöpe atayım:(((
yanıtı forum sitelerinde değil servislerde araman lazım. kameran bozuk belli ki.
JVC Servisine götür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme