Şimdi Ara

Jwthh patlayış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba Yks 24 de görseldeki sonucu yaptım

Jwthh patlayış

sıralama konusunda full yanlis alinca salladigim soruları 21e göre 2k 19a göre 7k geliyor hadi diyelim 10k gelsin dostlar ben bilgisayar mühendisliği diye çıktım bu yola yazılıma çok ilgim var elimde projelerim var amatör de olsa bu alandan yürümek istiyorum,ama ege pc geldigi senaryoda bile zaten izmirliyim izmirde tıkılı kalmak istemiyorum ege pc de olmayınca okucak pc kalmıyor bu sıralamadan,sizden ricam bildiğiniz üniversite-bölüm varsa öneride bulunabilir misiniz kafam cidden çok karışık alternatif bulamıyorum kendime içim daralıyor aytde patlamam ayrı olay zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sene boyu matematikte zor kaynaklara bulaşmadım nasıl olsa ösym o seviyelere çıkmıyor 21 de bir daha yaşanmaz diye,deli dehset fen çalıştım ne varsa en ince noktasına kadar öğrendim ayt fendeki 2 yanlışım dikkat.Sınav anı fen bu kadar kolay gelince feci tribe girdim matematikte bir tek bana zormuş gibi gelince sonuç bu oldu maalesef

tytden sonra biraz umitliydim hak ettigimi alıcam diye elimde patladı cok iyi yapan arkadaslarım var seviyesi benden düşük olup,biraz şans biraz benim eşşekliğim

• Kral sonucun güzel bence. Oldu bitti zaten artık. Git keyfine bak şimdi biraz sonra düşünürsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tebrik ederim 10k gelirse itü elektrik giderdim ben olsam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyte ehb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sbü tıp

• İtü mühendislik yapıştır gitsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helyum gazı (UÇAN BALON İÇİN)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PC üzerinden gitmek istiyorsan sıralamaya göre YTÜ, Marmara Gebze artık seçersin birini ama bence 5k içinde bir sıralama gelir bu yüzden YTÜ PC hayırlı olsun şimdiden. PC dışında önerilecek bir şey var mı diye sorsan İTÜ ehb, müh de düşünebilirsin. Ama anladığım kadarıyla özellikle PC istiyorsun.

• Maşallah hocam makine gibi adamsın valla.Umarım istediğin bir yer gelir.Bence de yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi ilk 5k gelebilir belli olmaz

• Yazılım patladı ctis burslu gelebilir

• bölüm değiştirmeyi düşünüyor musunuz ciddi olarak

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

Boşa mı 2 hafta edebiyat coğrafya tarih kastım kankamJwthh patlayış 

• YTÜ yapistir knkim gayet güzel

• hacettepe falan da yazabilirsin belki senin sıralamaya kadar geriler

• hak ettiğin sonuç bu değildi hoca ama yine de tebrik ederim iyi bir sonuç, kendini iyi hissedecğin, geleceğini de yaşamanı sağlayacak bir bölüm seçmen dileğiyle

• ne geldi hocam?

• up

• Hocam ne yaptınız

• konu hortlanmis salladigim sorularin hicbiri tutmadi tyt matta extra 2 yanlis cikti aytde keza extra 2,tyt 5k geldi ayt 24e geriletti mezuna kaldım tekrar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.