Şimdi Ara

K.A. Serveri Açıldımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben King Diabloyu biliom e son digimontürkiye adlı forumda gördüm resimlerini sergiliodu oda eski Digimon RPG cilerdenmiş hatta bi resmini vermişti efecan ve o felan myotismonu kesiolar manyak resim, hatta mesajı kople koyim Resmide verim buyrun

quote:

Bu resimde Efecan arkadaşımla birlikte Myotismon kesiyoruz (BOSS)..O gün 6 tane kesmiştik yanılmıyorsam.Hiç kolay değildir belirtiyim yani,bi vuruşta öldürebiliyor hp takın yoksa :D
     K.A. Serveri Açıldımı

Burada da kendim BlackWargreymon kesiyorum 72 lvl.İyi de exp veriyor o yüzden tercih ettim...
     K.A. Serveri Açıldımı

Şimdilik 2 resim koydum,sonra daha güzel resimler de koymaya çalışırım...

Hatta benim Reanmonum vardı ( ilk charım :D ) demiştiki Renamon yapmak zordur bunu İlk Türklerden 41 LvL yapan kişi benim dedi yani Oyun hakkında bilgili Sizin Dediğiniz King Diablo bu Arkadaş demi

Bu arada Mesajların Orjinallerini görmek isteyenle Şu konuya göz atsınlar :http://www.digimonturkiye.com/forum/index.php?topic=881.0 ( Reklam değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 8 Ekim 2008; 20:46:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

ben King Diabloyu biliom e son digimontürkiye adlı forumda gördüm resimlerini sergiliodu oda eski Digimon RPG cilerdenmiş hatta bi resmini vermişti efecan ve o felan myotismonu kesiolar manyak resim, hatta mesajı kople koyim Resmide verim buyrun

quote:

Bu resimde Efecan arkadaşımla birlikte Myotismon kesiyoruz (BOSS)..O gün 6 tane kesmiştik yanılmıyorsam.Hiç kolay değildir belirtiyim yani,bi vuruşta öldürebiliyor hp takın yoksa :D
     K.A. Serveri Açıldımı

Burada da kendim BlackWargreymon kesiyorum 72 lvl.İyi de exp veriyor o yüzden tercih ettim...
     K.A. Serveri Açıldımı

Hatta benim Reanmonum vardı ( ilk charım :D ) demiştiki Renamon yapmak zordur bunu İlk Türklerden 41 LvL yapan kişi benim dedi yani Oyun hakkında bilgili Sizin Dediğiniz King Diablo bu Arkadaş demi

Evet o ilk mega renamon yapan türk şahsiyet ve harbidende renamon kasmak çok zor benimde ilk digim renamondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 8 Ekim 2008; 20:44:21 >

• quote:

ben King Diabloyu biliom e son digimontürkiye adlı forumda gördüm resimlerini sergiliodu oda eski Digimon RPG cilerdenmiş hatta bi resmini vermişti efecan ve o felan myotismonu kesiolar manyak resim, hatta mesajı kople koyim Resmide verim buyrun

quote:

K.A. Serveri Açıldımı

K.A. Serveri Açıldımı

Bu arada Mesajların Orjinallerini görmek isteyenle Şu konuya göz atsınlar :http://www.digimonturkiye.com/forum/index.php?topic=881.0 ( Reklam değil )

orjinal msjları görmek isteyenler için konunu linkini koydum ama gene koyim alın :http://www.digimonturkiye.com/forum/index.php?topic=881.0 ( Reklam değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 8 Ekim 2008; 20:49:04 >

• ya arkadaşlar bana digimon rpg de (çin versiyonu) üyelik alabilecek var mı nolur ya oyunu İLK DEFA oynamak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

yawww kimse king diablo dememiş kendisi şahsen benim şu dh de abi dediğim tek şahsiyetti
    adam bi yazı yazardı dh ye okumaya ömrümüz yetmezdi

Ne çabuk unuttunuz len adamı
    harbi nerde o ya 1 yıl olmuştur heralde

bak onu atladm ya burhan adamım universite gençlik özledim hepsini ya hele bi açılsn türkler 1.yiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingEagle13

ya arkadaşlar bana digimon rpg de (çin versiyonu) üyelik alabilecek var mı nolur ya oyunu İLK DEFA oynamak istiyorum

yaw Ottoman_Power ( Burak ) arkadaşımız güzelce anlatmışya Neden hiçkimse Konuları araştırmadan soru soruyor , baksanız boşuna soru sormassınız

Al konu Çin Serveri ile ilgili yeri oku alırsın üyelik :http://forum.donanimhaber.com/m_25559967/tm.htm

Yani araştırmadan soru yazmayın

• quote:

quote:

ya arkadaşlar bana digimon rpg de (çin versiyonu) üyelik alabilecek var mı nolur ya oyunu İLK DEFA oynamak istiyorum

yaw Ottoman_Power ( Burak ) arkadaşımız güzelce anlatmışya Neden hiçkimse Konuları araştırmadan soru soruyor , baksanız boşuna soru sormassınız

Al konu Çin Serveri ile ilgili yeri oku alırsın üyelik :http://forum.donanimhaber.com/m_25559967/tm.htm

ben ıd mi çince yazma yerini yapamıyorum her şeyi yapıyorum ama bir tek orası var çünkü benim bilgisayar göstermiyor çince yazıları anladın mı sorunumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 9 Ekim 2008; 15:15:53 >

• quote:

quote:

quote:

ben ıd mi çince yazma yerini yapamıyorum her şeyi yapıyorum ama bir tek orası var çünkü benim bilgisayar göstermiyor çince yazıları anladın mı sorunumu

yazıyı tam şeklinde göstermeyebilir ama yinede yazıyı kutu şeklinde göstermesi lazım tani goole translate de çıkan kutu kılıklı şeyleri oraya taşican

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.