Şimdi Ara

K-I-Z (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün benim doğum günüm söleyimmi acaba ona??
  • İNTİKAM AL

• O doğum günün olduğunu bilmiyo mu kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 13 Ekim 2006; 16:43:17 >
  • Sevgilimle 3. kez denedik ama olmucaksa olmuyor. Her seferinde ben birşeyler yaptım ve devam etmesini sağladım ama sonuncu sefer biraz kavgalı oldu. O benim yine birşeyler için çaba sarfedeceğimi sanıyordu belki ama yanıldı. Üç aydır konuşmuyoruz. Daha doğrusu ben konuşmuyorum. İlk başlarda o konuşmaya çalışıyordu fakat yüz bulamayınca oda bişey demiyor artık.

Ama bildiğim bişey var birine bağlı olmak çok zor böyle daha rahatım. Nedense son 3 aydır daha mutluyum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: relf

ne olursa olsun aldatma harici, geçmişte iyi kötü zamanlarınız olmuş, sana bir saniyede olsa kollarında dudaklarında bir huzur bir mutululuk vermiş, yaşanların hatırına arkadaş kalabilmeli, ayrılsan bile arkandan öyle veya böyle ayrıldık ama çok iyi birisidir dedirtebilmeli, zaten ne senin ne onun özür dilemesi gerekmez, hem onu yalvartmak neden zevk versinki sana, eğer sen sevgilinin özür dilemesinden senin önünde mahcup duruma düşmesinden zevk alıyorsan veya gururun okşanıyorsa o senin sevgilin o senin sevdiğin olamazki, bırak sen yüceliğinle kal, hiç birşey olamamış gibi davranmaya çalış, o zaten incinmiş senin yaptığın bir davranışla, oda o sinirle kendince karşılık vermiş, unutmalı ama kötü anları, yarın birgün yüze vurmamalı, sevgili baba olmalı gerektiğinde kükreyecek ,sevgilisini ezdirmeyecek ve ezmeyecek,onu ne yaparsa yapsın koruyacak,sevgili anne olmalı şefkatini esirgemeyecek hatasını yüzüne vurmayacak her an üzerine titreyecek,git konuş sanki o yaşanılanlar olmamış gibi davran güzel bir akşam yemeğine gidin, güzel anılarınızdan bahset,zaten hala içinizde birşeyler var ise siz istemesenizde tekrar yakınlaşacaksınızdır, bunları yapman gururunun ayaklar altına alınması değildir, senin kızdan özür bekleyerek böyle davranarak asıl gururunu ayaklarının altına alan her insanın içindeki o adi "kibir" duygusudur.

Bu konu hakkında en güzel yorumu bu arkadaş yapmış. "aldatma" kısmını kalın harflerle belirttim çünkü ben de çok kötü aldatıldım. Üstelik bunu bana yalan söyleyerek yaptı. Geçinemediğimizi öne sürerek ayrılmamızı istedi ve ayrıldık. Fakat asıl ayrılma nedeni başka bir erkekmiş. Aldatıldığımı başkasından öğrendim ve adeta şok olmuştum.

Benim de seninkine benzer bir ilişkim vardı. Arkadaşın belirttiği gibi beni aldatmasaydı ona geri dönmeyi düşünüyordum ama artık imkansız. Beni aldatmasına rağmen hala ondan kalan hatıralar, geçirdiğimiz güzel günler aklıma geldikçe içim burkuluyor. Vaktinde erkekliği elden bırakmamak adına onun istediklerini yapmadığım, ona kötü davrandığım oldu. Şimdi hepsinden çok pişmanım. Aslında o da çok sorun çıkarıyordu ama ben yaptığım her hatanın şimdi vicdan azabını yaşıyorum. Ve işin ilginç yanı bana bu ihaneti yapmasına rağmen onu hala özlüyorum.

Sana ve senin gibilere tavsiyem şudur ki eğer gerçekten seviyorsan ne yap ne et onunla devam etmeye çalış. Çünkü ayrılık çok kötü birşey. Ve hiçbir zaman erkekliğime laf gelir düşüncesiyle hareket etme. Bazen bizim için bir anlamı olmayan ufacık şeyler bile bayanları mutlu edebiliyormuş, ama bunu malesef ki geç öğrendim.

• arkadaşlar her şey şu dakika itibari ile bitmiş bulunmakta..hikayesi uzun ama kısaca şunu anlatabilirim..onu aradım gerçek olan bir şey var seni seviyorum dedim ve yeni bir başlangıç yapmak için farklı bir şekilde hazırım ama bitirmek istersende hazırım kararı sen ver ama iyi karar ver çünkü gelecekte bir gün verdiğin karardan pişman olurda geri dönmek istersen hiçbir şey bıraktığın gibi kalmayacakatır dedim...arkadaş kalalım vsvs saçmaladı...bende öyle olmaz dedim..bitirelim o zaman dedi..bende tamam bir daha görüşmemek üzere dedim ve kapattım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.