Şimdi Ara

K-jam Wm6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar K-jam e wm6 yuklemek ıstıyorum bırkac versıyon denedım ama sadece acılıs ekranı degıstı . acaba yukleyen ve duzgun calısan arkadaslar varmı?

• bu cihazlarda WM6 sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu bende jamin kullanıyorum ancak 6.0 kurmaya deyecek birşey var mı? incelemelerim sonucunda işlemciye daha az ihtiyaç duyuyormuş 6.0 her yönü ile telefon işletim sistemi ve şarja olumlu etkisi varmış ama genel anlamda çok büyük değişiklikler yokmuş

*senelerdin tellerin içinde gelen oldphone sesi 6.0 da yok
    *MSN messenger yerine Live messenger
    *SMS tonu olarak .mp3 ve .wma uzantıısı ekleyebilme

gibi 3-4 tane yenilik gözüme çarptı...ancak 5.0 da çalışan telefon stabil bir şekilde 6.0 da çalışıyor mu ? ve 6.0 driverlarını bulup kullanıyormuyuz ya da Lisanslı şekilde Mobile Wimdows nereden satın alınıyor!!!
  • bende kjam kullanıyorum.WM6 yukleyebilen ve bize yardımcı olacak arkadaşlar aranıyor..
  • k jama wm6 yuklemek daha dogrusu rom yuklemek basıttır dıger cıhazlara gore. k jam ın romlarını wizard ismiyle arayabılırsınız yani k jam wizard sınıfının romlarını kullanır buna dıkkat etmekte fayda var rom yuklemk ıcın yapmanız gereken cıhazınız actıvesync programı aracılıgı ıle pc ye baglıyken ındırdıgınız romu program kurar gıbı next dıyerek kuruyorsunuz yanı pc de karsınıza gelen ekrana next dıyerek devam edıyosunuz genelde yüzde doksan yada doksanbeserde takılır acele etmeyıp kurulm bıtene kadar bekleyın daha detaylı bılgı ve romlar ıçın www.cebimdekipc.com adresıne gırebılırsınız unutmayın k jam ın romları wizard baslıgı altında buluabılırsınız saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i-mate jasjar-hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Vorcom SX Pro tablete root atma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.