Şimdi Ara

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 13 ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
15.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tayin
    2 sene falan oldu nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

müh. böl ve inzibat ilgincmiş .. genelde bakımcılar gider buraya
    ama tabi geçmiş olsun her dert bir gün biter ;)

acemilik ULŞ. PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI AS.İZ. VE TRF.EĞT.TB. / MANİSA ALAŞEHİR / MANİSA
    bende tam olarak anlamadım ne alaka oldugunu :) , ama saol tesekkur ettım ..
  • sdfd
  • cxncan benimde acemi usta aynı yer ulaş bana :)
  • Gözlükçü34 G kullanıcısına yanıt
    benimde aynı yer çıktı haberleşelim oraya gideceklerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_ars

cxncan benimde acemi usta aynı yer ulaş bana :)

dostum facebook verirsen iletişime geçebiliriz
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    O gitti daha beteri geldi Hasan bçvş var
  • Askerliğim buraya çıktı. Hadi hayırlısı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgenetiker -- 25 Ekim 2021; 17:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgenetiker B kullanıcısına yanıt

Soğuklara hazırlıklı olun.

Aklınızı kullanır işe yarar biri olduğunuzu hissettirir ve ona göre pozisyon alırsanız 1 ay zorluk cekersiniz.

• 6 ay nizamiyede tek başıma onbaşı olarak askerliğimi yaptım. Bölükten uzak sessiz fakat tempolu askerlik yapmak çok iyiydi. İçeriye kimseye telefon vs. sokmadım. Atış ekibinde denetimlerde atış yaptım. Bölük komutanına kadar iletişim kurmam gereken tüm komutanlarım sevdi ve bizlere çok şey öğretti. Hatta 2. 6 ay ücretli askerlik yapmam için bölük komutanım ısrar etti. Oldukça dolu dolu ve stressiz bir askerliğim oldu. Müh.Bnb.BABABURUN kıymetli bölük komutanıma selamlar. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin.

Askere gidecek arkadaşlara tavsiyem bol bol iş yapın. Kendinizi sakatlamadan fakat olabildiğince meşgul ve faydalı olmaya çalışın. Mümkün mertebe söylenenlerin dışına çıkmayın. Hem vaktiniz hızlı geçmiş hem de üzerinizde baskı olmaksızın sevilerek askerlik yapmış olacaksınız.

Not: Bkm.Onb.ÇELİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgenetiker -- 16 Kasım 2024; 11:22:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.