Şimdi Ara

K-Lite Mega Codec Pack mi? K-Lite Codec Pack mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki codec paketi arasındaki farklar nelerdir? Film izlerken daha az sorunla karşılaşmak için hangi codec paketi yüklenmeli?

• Mega Pack son derece extreme dosya tiplerini destekler. Normal paket ise, her ev kullanıcısının açabileceği video paketidir. Sana önerim K-Lite Coec Pack FULL'u indirmendir. Full zaydığıma bakma, gerçekten full, ama bedava :).
  • Benim merak ettiğimde k-lite ın açılımı kazaa mıdır, eğer öyleyse bu codec packin kazaa programıyla bir ilişkisi ve alakası varmıdır.
  • Mega olan daha kapsamlı, ayrıca birkaç yardımcı yazılım içeriyor. Bana sorarsanız ikisi de sorun yaşatmaz.
  • yüklemişken mega yükle bir şey kaybetmezsin üzerine daha çok şey destekler
  • İkisi arasındaki tek fark,K-Lite Mega Codec Pack içinde Real Alternative'in bulunması,başka bir fark yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

İkisi arasındaki tek fark,K-Lite Mega Codec Pack içinde Real Alternative'in bulunması,başka bir fark yok...

Real Alternative : Açık kaynak kodlu, Real Player'ın yerini almış, daha az sistem kaynakları kullanan bir oynatıcıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. kez Benim merak ettiğimde k-lite ın açılımı kazaa mıdır, eğer öyleyse bu codec packin kazaa programıyla bir ilişkisi ve alakası varmıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

İkisi arasındaki tek fark,K-Lite Mega Codec Pack içinde Real Alternative'in bulunması,başka bir fark yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

2. kez Benim merak ettiğimde k-lite ın açılımı kazaa mıdır, eğer öyleyse bu codec packin kazaa programıyla bir ilişkisi ve alakası varmıdır.

Evet açılımı bir zamanların meşhur paylaşım programı kazaa dır fakat bu programla herhangi bir ilişkisi yoktur.
  • Bilgi için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.