Şimdi Ara

k.maraş-ünye(ordu) arası en uygun güzergah ve yollar hakkında bilgisi olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yolu bilmiyorum o yüzden yavaş yavaş giderim zaten. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

quote:

Orijinalden alıntı: caytepeli

o yoldan hiç gitmedim ama bu sefer o yolu kullanmayı düşünüyorum. niksar ünye arası ( kebep yemek hariç ) 2 saat anca sürer sanırım. birde çok rampa yerler var mı acaba merakımdan ve bu yolu kullanmak isteyen başka arkadaşlara da bilgi olsun diye soruyorum.

Yol inişli çıkışlı ve virajlı. Niksar merkez yaklaşık 350m rakımlı, bizim yayla dediğimiz yer 1350 civarı, yayladan sonra da biraz daha tırmanış olması lazım.ilk 15-20 km yolda tahmini 1000m tırmanış yapıyorsunuz bu tırmanış iniş çıkış ve virajlı 3-4 tane neredeyse 180 derecelik viraj var niksardan yukarı çıkarken.yolu bilmiyorsanız dikkatli gitmelisiniz

Niksarı ne çok bilen varmış ya sevindim :) bu arada yolumuz yapılıyor şu an tokat niksar arası çalışma halinde niksara geldikten sonra unyeye kadar duble yol olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    Niksarlıyım, ondan olabilir 2-3 senedir gidemiyoruz son durumdan haberim olmuyor haliyle.
    Tokat-Niksar arası yine iyi sayılırdı da Ünye'ye kadar duble yol yapılması garip geldi bana

• Hort

Niksar - Ünye arası güncel yol durumu hakkında bilgisi olan var mı? 2015 Google Maps görüntüleri çok korkunç. Duble kondurmamış mı bu zamana kadar bizim yolcular!

• samsun üzerinden gidin. hele ki geceye denk geliyorsa tokat üzerinden gitmeyin derim. daha önce orada birkaç kaza tehlikesi atlattım. yoıllar bberbat, yol çizgisi yok, tabela yok, uçurum dolu ve yağmur yağınca aşırı kaaygan bir zemin var. samsundan gidin yolu uzatın ama güvenli gidin.

• anyhill kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bende Samsun kararını aldım. 100 km fazla olacak Perşembe’ye ama zaten sabit hızla oranın acısını çıkartırım.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

hocam Perşembeli'misin yoksa ? ben Perşembe'liyim.  

• anyhill kullanıcısına yanıt

Yok hocam alakam yoktur bir arkadaş ziyareti için gelmem gerekti.

Samsun üzerinden seyahati tamamladım. Lakin Perşembe’ye yakın bir hayli 70 km/h sınırlı EDS’ler var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.